1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 RGH dash 16197 chce pobrać aktualizację z xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tysik1987, Grudzień 18, 2012.

  1. tysik1987

    tysik1987 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gorzów
    Witam serdecznie.
    Jak w temacie konsola świeżo po przerobieniu RGH wgrany najnowszy dash 16197 po podpięciu do neta konsola nie wiem dla czego chce zaktualizować system. Po rgh konsola nie powinna łączyć się z xbox live. Miał ktoś już taki przypadek. I ciekawe co by się stało pod czas takiej aktualizacji?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Odp: Xbox360 RGH dash 16197 chce pobrać aktualizację z xbox live

    Zablokuj w ochronie rodzicielskiej dostep do xbl a taka aktualka to zapewne ban

    Wytapane z XPERII;-)
     
  4. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    w dashlaunch sie ustawia blokade live. Jak zaktualizujesz to skasujesz freeboota i konsola nie wstanie
     
  5. tysik1987

    tysik1987 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gorzów
    to wystarczy??
    fakelive = False
    xhttp = False
    liveblock = False
     
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    imao powinno byc true. ladnie to teraz przedstawia DL3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum