1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[xBox360 RGH] Problem z Minecraft i 'Fatal Crush Intercepted' :(

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez djchopin, Marzec 15, 2016.

  1. djchopin

    djchopin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2015
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Witam.
    Proszę o pomoc.
    Mam xBox'a 360 z przeróbką RGH. Chciałem synowi odpalić Minecraft'a ponieważ jest wielkim fanem tej gry.
    Gra instaluje się bez problemu, uruchamia również (jak widać na zdjęciach). Następnie przebiega inicjowanie serwera i... wyskakuje na czarnym ekranie napis "Fatal Crush Intercepted".
    Co jest tego powodem?
    Czy fakt, że mam przerobioną konsolę wyklucza możliwość grania w Minecrafta?
    Podkreślam, że gre mam oryginalną na płycie (choć próbowałem również z pobranymi na RGH a błąd wyskakuje ten sam).
    Da się coś z tym zrobić?
    Z góry dziękuje za pomoc.
     

    Załączniki:

    • Snap4.jpg
      Snap4.jpg
      Wielkość pliku:
      75,4 KB
      Wyświetleń:
      12
    • Snap5.jpg
      Snap5.jpg
      Wielkość pliku:
      89,4 KB
      Wyświetleń:
      12
    • Snap6.jpg
      Snap6.jpg
      Wielkość pliku:
      14,3 KB
      Wyświetleń:
      13
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    W launch.ini przestaw fakelive na false
     
  4. djchopin

    djchopin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2015
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Dziękuje ci bardzo.
    A mógłbyś ciut jaśniej? Co to za plik? Gdzie go znajde?
    Sorry że o to proszę ale w kwestii RGH jestem absolutnym nowicjuszem :)
     
  5. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    A dysku xboxa jest plik launch.ini, wrzuć do na pendrive, i na kompie otwórz go przez notatnik tam jest linijka "fakelive = true", przestaw ją na "fakelive = false". Teraz wrzuć plik na pendrive, podmień je na dysku, i minecraft już powinien działać
     
  6. djchopin

    djchopin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2015
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Dzięki :) sprawdze jak tylko bedę dziś w domu :) Dzieki wielkie. Mam nadzieje, że to pomoże. Młody będzi zachwycony :)
     
  7. djchopin

    djchopin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2015
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Dla mojego syna jesteś Mistrzem :) zadziałało i Minecraft śmiga :) Dzieki wielkie!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum