1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SewiKrK, Wrzesień 29, 2013.

  1. SewiKrK

    SewiKrK Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland, Poland
    Dzisiaj odebrałem konsolke z serwisu. Zrobili mi RGH i wszystko super działa. Tylko teraz pytanie czy mogę podłączyć do neta? Bo nie widze nigdzie pliku launcher.ini. W ustawieniach głównych w konsoli zablokowałem prezz ochrone rodzicielską łączenie z live ale nie wiem czy to wystarczy? (w sumie to juz połączyłem się z netem, ale nie wiem czy jestem bezpieczny...). FreeDash nie uruchamia mi się od razu, uruchamia mi się oryginalny dash, ale tego nie chce zmieniać. Czy muszę tworzyć launcher.ini czy zablokowanie live w rodzicielskich wystarczy?

    PS. Jak zgrać GTA V? Dodam, że nie mam pendrive ani dysku zew, mam tylko dysk wew 60GB, już jedną gre przesyłałem przez FTP, ale nie wiem jak to zrobbić z GTA. Dzięki z góry za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    gta v
    1 płyta wyciagasz content i wrzucasz na dysk wewnetrzny do content/0000000000/
    2 płyta przerabiasz do god lub xex i kopiujesz tak jak kazda gre

    zainstaluj Dashlauncha i tam zablokuj, lub edytuj plik launch.ini na kompie w jakikoliwke edytorze tekstowym po czym podmnien pliki
     
    1 osoba to lubi.
  4. SewiKrK

    SewiKrK Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland, Poland
    Dzięki, tak zaraz zrobie, tylko jak zainstaluje Dashlauncha to nie zniknie mi FreeStyle Dash?

    I jeszcze takie pytanie, jak na routerze Thomson (od upc) zrobić statyczne ip(chyba tak to się nazywa), żeby nie zmieniało mi co chwile ip xboxa?
    EDIT: i jak wgrać tego dashlauncha? Jakiś poradnik jest?
     
  5. grzetom22

    grzetom22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    granie online rgh

    witam jesli mam przerobiona konsole xbox (slim wrzesien 2011) rgh z lt3.0. To czy moge grac we fife14 i gta v online? jesli nie to co musze zrobic (jestem nowy) slyszalem cos o sieciach rgh.
     
  6. ADRENALiNA

    ADRENALiNA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
    Sieć RGH - LiNK. Poczytaj na forum o tym.
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Po instalacji dashlaunch'a nie zniknie Ci FSD.
    Normalnie pobierasz, rozpakowujesz i wrzucasz na pena lub dysk XBOX'a , na konsoli otwierasz z menagera plików : Dashlaunch/Installer/default.xex - potwierdzasz aktualizację i gotowe.
    W DL zablokuj linijkę LIVEBLOCK i zapisz (RB -wybór pamięci , X)

    Co do routera, to logujesz się na router z przeglądarki i ustawiasz STATIC IP i zapisujesz.
     
    1 osoba to lubi.
  8. SewiKrK

    SewiKrK Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland, Poland
    Ustawiłem i mam taki launch.ini
    a i tak uruchamia mi się zwykły dash, nie freestyle. Więc coś jest chyba nie tak, tylko co?

    EDIT:
    Rozwiązałem problem. Wystarczyło HDD1 na HDD zmienić :) tylko powiedzcie mi czy dobrze wygląda ten launch.ini czy coś jeszcze trzeba?
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na pewno w tej lokalizacji :
    masz FSD ?? - dograłeś DASHLAUNCH ??
     
  10. SewiKrK

    SewiKrK Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland, Poland
    Dałem edita, przed tym jak zobaczyłem Twój post. Już wszystko działa. Tylko gdybyś mi napisał czy tyle opcji wystarczy, czy coś jeszcze trzeba dopisać, i czy mogę już spokojnie konsole do neta podłączyć.
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Możesz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum