1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360- RROD.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Oski1919, Luty 22, 2011.

  1. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam.
    Otóż gdy korzystałem z mojego "nowego" xboxa360 musiałem go często wyłączać, jednak gdy włączam go raz jest RRoD a potem normalnie się włącza.
    Proszę o szybką odpowiedź przez co to może być, ponieważ chciałbym pograć.

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Przegrzał sie chwilowo jak znów wyskoczy sprawdź kod błędu i diagnozuj
     
  4. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    kod Błędu to 0110.
     
  5. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Najlepszy do naprawy kod bledu, to tylko i wylacznie blad pamiec, zrob
    Eraser mod.
    Jesli zrobisz ta konsole na X-Clamp to zapewne jak sie wlaczy, to po paru
    minutach grania zawiesi sie i zobaczysz podczas gry bledy w
    wyswietlaniu . Po zrobieniu Podkladek (Eraser), bedzie docisk na
    ram i powinno dzialac wszystko, jedynie moze byc takie cos ze bedziesz
    musial Wlaczyc
     
  6. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możesz powtorzyc, ponieważ nie zrozumialem ;/, co muszę zrobić?
     
  7. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    oddaj lepiej do serwisu sam nic nie zdziałasz sądze
     
  8. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobra, naprawiłem ten problem. Konsola nie miała uziemienia. Teraz kolejny szkopuł, konsola nie czyta płyt o co może chodzic? Co mogę robić źle?
    Pozdrawiam.
     
  9. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Coraz to nowych rzeczy się dowiadujemy... :D
    Ale oryginały czy piraty? Jeśli piraty - musi być przerobiony.
    Ale sprawdź też czy Ci czyta film DVD. Ale DVD-Video nie żaden AVI czy inny format. Bo jeśli tego nie będzie czytać - wykasowany klucz napędu.
     
  11. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie czyta ich, skad moge wziasc kod?
     
  12. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Możesz jaśniej?
    Co RROD ma do uziemienia i po co to robiłeś?
    Klucz nie kod..
    trzeba go zczytać z napędu
     
  13. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Ale tobie przestało czytac z dnia na dzien, masz starego xboxa z zużytym napędem
     
  14. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sluchajcie, a czy napęd mógł paść po czymś takim?:
    Miałem Fight Night round w głównym menu. Potem dałem aby otworzyć napęd i włożyłem test driver.
     
  15. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Nie, nie mógł...
     
  16. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wracając do tematu. Na PC gdy płytka jest uszkodzona to mi jej nie "rozkręci" tak samo jest na xboxie. Czy mogę popróbować na przerobionym xboxie wsadzać filmy? Jak je wszyta to znaczy, że tamte płyty uszkodzone?

    EDIT:
    Wywaliły mi tera trzy diody kod błędu 0020.
     
  17. soldium

    soldium Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    wrocław
    Poprostu oddaj do serwisu na gwarancji to najlepsze wyjście a jeśli nie masz gwarancji to i tak oddaj do serwius
     
Wczytywanie...

Poleć forum