1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX360 SLIM 4GB - czy dostaję XBL na np. miesiąc?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez asdf., Styczeń 31, 2011.

  1. asdf.

    asdf. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema
    Będę kupował Xboxa 4gb slima nowego.
    Czy w zestawie dostanę jakieś kody czy co tam się wklepuje do XboxLive ?

    Czy przez pierwszy miesiąc max 2 mogę grać bez instalowania gier na hdd (wiadomo, że na 4gb będzie słabo) ?
    Bo dysk za ok 1mc bym kupował. Czy jeżeli moja rodzina ogląda TV a ja siedzę z Xboxem w tym samym pokoju w kącie przy biurku to będzie im przeszkadzać hałas?

    Nie korzystałem nigdy z Xkloka, więc co mam zrobić jak np. będę miał już kod do xbl ?

    Taki Kabel do podłączenia xboxa do monitora LCD 19" będzie dobry?
    http://allegro.pl/kabel-gold-vga-hd-av-do-xbox-360-i1419500365.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Troy1991

    Troy1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lębork
    Chodzi ci o gold ? Niema żadnego kodu po prostu 3 pierwsze konta jakie założysz na xbox live dostają miesiąc golda free. Ja mam slima 4gb i gram tak od listopada więc idzie bez problemu :) chociaż dysk się przydaje chociażby dla dem czy instalowania dodatków. Chociaż 4gb na początek wystarczają. Przeszkadzać rodzince nie powinna. Mi przeszkadza tylko jak mam całkowicie wyciszone głośniki. Więc jak będą coś oglądać w TV nie powinno im to przeszkadzać za bardzo ;p Co do kabla to nie wiem (Ale czy tam nie powinny być 3 czincze ? Bo widzę tylko od głosu P i L :p)
     
  4. van_bombel

    van_bombel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Co do kabla to odradzam te taniochy po 20 zł. Sam się skusiłem i żałuję. Obraz rozmyty i nieczysty, męczy oko. Pozbieraj lepiej i kup kabel BiGBen Kabel VGA HQL - BigBen . Jakość rewelacja i w zestawie masz wszystkie niezbędne przejściówki. Bez problemu podłączysz go do swojego monitora.
     
  5. kacper4601

    kacper4601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdynia
    Co do hałasu xbox w wersji slim jest on bardzo zredukowany więc raczej nie będzie on bardzo hałasować.:)

    van_bombel z tego co widać to w tym kablu nie ma " wszystkich przejsciówek " bo nie ma wejścia obustronnego na jack.
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Co do kabla do Big Ben lub Microsoft, lepiej wydać więcej i mieć dobry obraz :)
    Xbox 360 Slim chodzi cicho i nie będzie przeszkadzał innym członkom rodziny, co innego jak byś miał zwykłego Xbox-a 360 :)
    Co do Xbox Live GOLD nie wpisujesz żadnych kodów tylko rejestrujesz się z poziomu konsoli :) i masz darmowy 1 miesiąc GOLD
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jezeli masz pendriva to mozesz go sformatowac pod konsola i uzywac jak dysku. Mozesz uzyc max. 2 * 16GB jednoczesnie, wiec lacznie ok. 30 gb.

    Kabel kup oryginalny m$, kabel powinien miec filtry ferryterowe.
     
Wczytywanie...

Poleć forum