1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 slim 4GB kupno dysku ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez asd126, Grudzień 25, 2011.

  1. asd126

    asd126 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk/Przodkow
    Witajcie dostałem Xboxa slim i chciałem dokupić dysk najtaniej jak patrzałem by było kupno obudowy o takiej OBUDOWA DYSKU XBOX360 SLIM KINECT GWARANCJA xbox (2014717577) - Aukcje internetowe Allegro i włożenie dysku wyjmę z laptopa bo i tak miałem zamiar wymienić w nim :) jest to 2,5 cala oraz 7200 obrotów, model
    WD 320gb.... I co dalej jakieś wskazówki ? Gdzie się go montuje ? jak modyfikuje itp:>
    Z góry dziękuje za odpowiedzi i życzę wesołych świąt :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. asd126

    asd126 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk/Przodkow
  4. kamil123l

    kamil123l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kutno
    Tak ci się nie uda, no chyba, że umiesz sformatować dysk z laptopa pod system Microsoft Xbox ;)
    P.S. Taki dysk wkłada się u dołu konsoli (ten twój bez formata nie wejdzie, a jak tak to rozpierdzieli system konsoli, u mojego kuzyna tak było :p), jest tam klapka prawie niewidoczna, wyjmujesz ją i wkładasz dysk. Odpowiednio sformatowany dysk wejdzie do Slima nawet bez tej obudowy :D

    Pomogłem? Daj Przydatne!
     
  5. asd126

    asd126 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk/Przodkow
    Nie do końca ale masz :) Sformatować to wiem że by musiał ale jaki format ?? I podobno jakieś pliki wgrać ? Mój kumpel ma Kabel do transferu danych dysku xboxa to skoczę do niego i zrobimy forata ale co dalej ??
     
  6. President

    President Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Nic, podłącz i sprawdź czy działa :) Metoda prób i błędów kolego :p
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jakiej serii to dysk? Nie wiem skąd kolega wyżej wyczarować to że dysk nie przystosowany do niego uszkodzić konsole :p

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  8. asd126

    asd126 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk/Przodkow
    Wd 320 GB 7200 obrtów zaraz rozkręce lapka i spojżę :> A jakie pliki wgrać trzeba i pod co sformatować ?
     
  9. skabol_87

    skabol_87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
Wczytywanie...

Poleć forum