1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX360 slim 4GB z RGH i problem z Title Update

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez y3gor, Grudzień 8, 2012.

  1. y3gor

    y3gor Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam

    Posiadam xbox360 4GB z RGH jak wiadomo nie mam on dysku tylko pamieć wew czy jakoś tak. Nazywa się ona OnBoardMU i mój problem polega na tym ze jak w FSD 3 pobieram TU i po pobraniu daje aktywacje najnowszego TU to niby znaczek xboxa się podświetla że jest aktywny ale po włączeniu gry okazuje się że nie jest. I chciałbym wiedzieć gdzie robię błąd lub coś nie tak ponieważ nie mogę pograć na LiNK bo wszystko działa ale jak chce się podłączyć do jakiegoś serwera to otrzymuje komunikat że potrzebuje nowszej wersji gry. Z góry dziękuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. y3gor

    y3gor Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nikt nie jest w stanie udzielić mi pomocy w rozwiązaniu mojego problemu... :/
     
  4. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    W fsd czasami nie ma najnowszych
     
  5. y3gor

    y3gor Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    są najnowsze TU, ale chodzi o to że jak daje by ten najnowszy TU był aktywny to on się podświetla i niby ok i włączam grę i potem jak wchodzę w multi to jak wejdę na danego hosta to pisze mi że mam za stara wersje gry
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jakby miał najnowszy, to byś go miał. pobierz sam i wrzuć na pamięć
     
  7. y3gor

    y3gor Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no właśnie są najnowsze, FSD mi pobrało samo i mam 3 Tu do Borderlands 2 np i najnowszy to version 3 i po aktywacji jego podświetla się znaczek X przy tym TU włączam grę i nadal jest wersja gry 1 a nie 3. A gdzie mam wrzucić te TU jeśli sam je pobiorę?
     
  8. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
  9. y3gor

    y3gor Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no dobra pobrałem ręcznie ale gdzie jej mam wgrać dokładnie... ?
     
  10. a7887@op.pl

    a7887@op.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podbijam temat
     
Wczytywanie...

Poleć forum