1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox360 slim a kabel hdmi.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stefan357, Styczeń 27, 2012.

  1. stefan357

    stefan357 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    będę chciał kupić sobie kabel hdmi do mojej konsolki i pytanie jest takie czy kazdy kabel hdmi nawet ten za 15 zł dobrze połączy xboxa z telewizorem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukwol

    lukwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wawa
    ja mam za 10 i smiga aż miło ... bez żadnych problemów... jakość kabla jest ważna na długich odległosciach .
     
  4. w1x0r

    w1x0r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak chcesz to szukaj kabla w wersji 1.4 może on przesyłać obraz 3D i większe rozdzielczości,zawsze lepiej mieć nowszy,swój w wersji 1.4 kupiłem na allegro za 15 zł.
     
  5. doronio

    doronio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Amsterdam/Opole
    Jeśli nie jesteś super maniakiem elektorniki, tylko zwykłym przeciętnym kowalskim co lubi sobie "pyknąć" na konsoli, to kupuj ten za 15:) sam mam taki i jest gitara.
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wydaje mi się, że do 3D to kabel HDMI 1.4a jest potrzebny.
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Po co przepłacać, skoro 1.3b i 1.3c wystarczą pod 3D
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Masz rację, nie ma co przepłacać, skoro 3D i tak nie będzie miał na telewizorze poniżej 120Hz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum