1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox360 slim a wi-fi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lobo7, Listopad 21, 2010.

  1. Lobo7

    Lobo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Albo mi sie wydaje albo konsola ma bardzo kiepska sieciowke wi-fi. Laptop stojacy obok konsoli lapie zasieg na 3 kreski a konsola widzi ledwo 1:/
    Macie podobny problem? moze jest ona uszkodzona?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TrueUser

    TrueUser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Wlkp.
    Coś musi być nie tak. Moja slimka nawet w drugim pokoju widzi sieć bardzo dobrze i nie ma absolutnie żadnych problemów z połączeniem, utraty łączności czy lagów. Widzi także kilka innych sieci w bloku. Współpraca z Windows Media Center bez zarzutów. Router TP-Link WR340G.
     
  4. Lobo7

    Lobo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale widzi tak samo jak laptok sile sygnalu czy moze inaczej?
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    U kumpla slimka często zrywa wi-fi przy czym stojacy obok lapek caly czas był połączony. Zasięg ten sam
     
  6. RainbowX

    RainbowX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    Zależy od routera, jak masz na przykład laptop na wierzchu, a konsole schowaną w meblach etc. to wiadomo, że będzie słabszy zasięg
     
  7. Lobo7

    Lobo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wszystko w tym samym miejcu nie pochowane
     
  8. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Moze tez sie okazac ze w laptopie masz po prostu mocniejsza antene odbiorcza i tyle.
    Skoro dziala ci siec wifi to po co sobie zawracasz glowe jakimis mocno umownymi kreseczkami na skali?

    Inna sprawa ze w laptopie oprogramownie moze rownie dobrze pokazywac max przy 20% sygnale, a na konsoli przy 100%.
    Skoro dziala to nie cuduj.
     
  9. Lobo7

    Lobo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na to wyglada ze jakas slaba ta antena. A nie zawracalbym sobie tym glowy gdyby nie fakt ze dzisiaj w demku jakiejs samochodowki online zerwalo mi 2 razy polaczenie na 2 proby grania :/
     
  10. Lobo7

    Lobo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sorry za post pod postem. Wystarczylo postawic konsole z z drogiej strony tv
     
Wczytywanie...

Poleć forum