1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 Slim NTSC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mr_Andre, Styczeń 17, 2014.

  1. Mr_Andre

    Mr_Andre Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, proszę napiszcie mi czy kupno konsoli Xbox 360 Slim wersje NTSC wiąże się z jakimiś ograniczeniami? Czy w tej wersji nie będą działać niektóre gry? Mam okazję kupić za nie duże pieniądze taką konsole, nie wiem jeszcze jaka jest jej data produkcji. Czy po przerobieniu konsoli na LT3.0 będą działać wszystkie gry czy dopiero przeróbka konsoli poprzez RGH da możliwość grania we wszystkie tytuły.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie zagras zadna gre wydana na europe. Jedynie tyruly usa azja

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli będziesz chciał przerobić na lt+3.0 to wtedy po prostu pobierasz obraz gry ntsc lub region Free. Gry wersji pal Ci ba takiej konsoli nie pojda

    Wysłane z telefonu L710
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Albo zrób RGH i nie będzie blokady na żaden region.
     
  6. Mr_Andre

    Mr_Andre Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za odpowiedzi. A tak nawiasem mówiąc dużo się traci wgrywając RGH i tracąc dostęp do Xbox life? Nie będę mógł grać w multiplayer tak?
     
  7. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    RGH ma same plusy poza, nie możliwością grania poprzez Xbox Live.
     
  8. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W zasadzie przy RGH też można grać w MP ale tylko z tymi z RGH do głównej sieci się nie podepniesz bo poleci BAN.
     
  9. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale na linku może do woli grać na multi czemu mu sugerujesz podpięcie do xbox live żeby bana dostał?
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie proponuje mu preciez pisal o link...

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  11. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A przeczytałeś to co zacytowałeś ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum