1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox360 slim po przeróbce zacina sie ? ;/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez milesxd, Luty 18, 2012.

  1. milesxd

    milesxd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, 1 miesiac temu dałem do przeróbki swojego slima, mam taki problemik gdy gram gra mi sie wiesza czasem wnerwiajace jest to ;/ wczesniej pisałem o tym i doradzono mi wyjecie dysku no i tak zrobiłem a problem sie pojawia ;/ . Nie wiem co jest wogole grane czy może gosciu spierdzielil robote czy jak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie powino flash nie wnika wogule na prace konsoli problem jest w czyms innym, co ci wyjęcie dysku?spierdził uszkodził coś albo żle wypalasz kopie
     
  4. milesxd

    milesxd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może ktoś jeszcze sie wypowie? wcześniej miałem tez inne gry i czasem sie wieszała ale gdy je przepaliłem na dysk problemu nie bylo
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak masz lt 3.0 laser troszke gorzej lapie płyty może czas na czymś lepiej nagrywać i nie napisałeś co i kiedy ci się wiesza? jaki dash i lt
     
  6. milesxd

    milesxd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wieszaja sie gry. tak lt 3.0. Raz miałem tak że gdy mi sie gra zwiesiła i wylaczylem i wlaczylem konsole zacieło mi sie menu. A dysk wyjołem bo w poprzednim poście typ pisał mi żebym wyczyścił lub wyjoł dysk bo problem może stwarzać własnie on.
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to zrób tak dana gra co się wiesza uruchom z dyskiem i bez jak się wiesza z dyskiem znaczy ze ma bad sektory, jak bez nie znaczy ze dysk ma bad sektory
     
  8. milesxd

    milesxd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co to jest bad sektory ? a z UFC.Undisputed.3 zacioł mi sie z dyskiem i bez dysku tylko w wcześniejszych grach wieszała mi sie konsola gdy chodziła z płyty a po instalacji nie mialem takiego problemu, dlatego nwm czy to ironia losu czy cos z konsola ?
     
  9. FNR

    FNR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jaki dashboard, gry nagrywane iHAS czy "truncate" na zwykłej nagrywarce

    nie pytam się jakim programem tylko na jakiej nagrywarce, iHAS czy inna
    dash sprawdzasz w System(max w prawo w menu)->Ustawienia konsoli->Dane systemowe

    co ma rodzaj przeróbki do odczytu płyty? jak jest słaby laser, albo słaba płyta ze 2zł, albo jedno i drugie to nie ma znaczenia jaki LT masz :)
     
  10. milesxd

    milesxd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    abgx360<--- tym ustawiam po ściagnieciu a nagrywam, a Clonem CD nagrywam na 2x predkość, płyty Verbatim a dash jak można sprawdzić bo juz dokladnie nie pamietam ?
     
  11. milesxd

    milesxd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bede wieczorkiem bo musze isc do pracy na chwile pozdrawiam i czekam na wasze opinie na ten temat
     
  12. milesxd

    milesxd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywam zwykła przegrywarka z lapka. Nie wiem czy chodzi o to ale pisze interfejs główny 2.0.14699.0 ale nie do konca jestem pewny czy tu chodzi o dash :p
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak dla mnie sypie sie konsola

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  14. milesxd

    milesxd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale dlaczego miała by sie sypać konsola po przeróbce ? dodam jeszcze ze konsola ma 1 rok wiec nie wiem dlaczego miala by sie sypać aż sie dosłownie wkurzyłem/ rozmawiałem dziś z jednym typem który sie takimi sprawami zajmuje i najprostszym sposobem bedzie sprawdzenie na orginałce czy tez sie konsola wiesza, bo jesli sie zawiesi na orginalnej grze to może być poprostu zle wgrany lt a jeśli bedzie dobrze chodzić to sprawa nagrywarki
     
Wczytywanie...

Poleć forum