1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX360 SLIM RGH Dysk 3,5 wewnętrzny

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zwonko, Lipiec 26, 2016.

  1. zwonko

    zwonko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy w X360 slim z RGH da się wymienić napęd DVD na dysk 3,5" bez żadnego lutowania? (W sieci ciężko znaleźć jednoznacznych info na temat slim)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Da się, jeśli chcesz zamiast normalnego hdd. Jeśli chcesz 3.5" dysk musisz zrobić zasilanie do niego przerabiasz wtyczkę z zasilania napędu na hdd.
     
  4. zwonko

    zwonko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam już 2,5 250gb i myślałem o tym, żeby dołożyć trochę miejsca dzięki staremu HDD 3,5 ze stacjonarki. Czyli wtyk sata jest taki sam w DVD i HDD, ale trzeba przerobić wtyczkę zasilania?

    Takie coś jak tutaj:
    http://team-xecuter.com/forums/threads/138629-HOW-TO-replace-DVD-Rom-with-Internal-3-5-Hard-drive
    pierwsze zdjęcie kabelek leżący pomiędzy płytą a obudową.

    A właściwie takie coś tylko bez włącznika?
    http://xboxforum.pl/threads/zasilanie-napedu-xbox-360-z-komputera.52477/
     
    Ostatnia edycja: Lipiec 26, 2016
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tyle że nie będzie Ci działać z dwoma dyskami. Zamiast sata do hdd ( fabrycznego ) dajesz do drugiego a zasilanie robisz z wtyczki od napędu, na teamxecuter masz kilka tutków.
     
  6. zwonko

    zwonko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm, to muszę się zastanowić bo może to gra nie warta świeczki, skoro trzeba skopiować stary dysk na nowy, przerobić kabel. Może znajdę jakiś stary dysk 2,5.
    Dzięki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum