1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 slim star wars edition Flash LT

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Piciu29, Grudzień 20, 2012.

  1. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam jak w opisie posiadam konsolę STAR WARS chciałbym się zorientować czy można przerobić tzn zflashować na LT napęd gdyż jak się dowiadywałem w konsoli tej jest najnowszy napęd LITE ON i na chwilę obecną nie możliwa jest jeszcze przeróbka. Data produkcji konsoli to : 2011.11.10
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. n0nam3

    n0nam3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli chcesz LTU to musisz czekać i przygotować się na dużo większe koszty przerobienia niz w przypadku starszych napędów .

    Ja nie chciałem czekać i zrobiłem RGH u Eslorda w takiej samej konsoli jak u ciebie . Wszystko ładnie działa
     
  4. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A jaki dashboard jest potrzebny do rgh bo podobno na njnowszym juz nie idzie rgh
     
  5. paaczek

    paaczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jak zależy ci na LT3 / LTU to lukaj tą stronę c4eva Speaks! | automated irc logs, updated instantly whenever and wherever c4eva speaks
    żeby wrzucić LT trzeba wymienić PCB które samo będzie kosztować około 250 zł...a gdzie reszta eh
     
Wczytywanie...

Poleć forum