1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox360 slim zaskakujący problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Spajk358, Marzec 8, 2011.

  1. Spajk358

    Spajk358 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgierz
    eloo, dzisiaj kupiłem sobie slima, przyszedlem do domu i po podlaczeniu pod hdmi w tv konsola nie dziala, ale po podlaczeniu pod drugi tv tez kablem hdmi konsola smiga bez zarzutu. Pod zwyklym kablem dziala dobrze na moim tv, jednak duzo bardziej interesuje mnie HD. Telewizor ma jakies 4 lata, ale to chyba nie jest problem bo wydaje mi sie ze tv z HD to tv z hd, ale moge sie mylic. Czekam na pomoc ;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Floras

    Floras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pruszków
  4. Spajk358

    Spajk358 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgierz
    niestety nie dziala w/w rozwiazanie, na ekranie tv pisze "tryb jest niedostepny"
     
  5. Skovv

    Skovv Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Elbląg
  6. Spajk358

    Spajk358 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgierz
    no to mnie dziwi wlasnie jak tv z hd moze byc zacienki na xboxa, ktory tez ma hd. tyle ze jest nowszy o jakies 3 lata ...
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    w konsoli masz ustawione full hd a tv masz hd ready. proste

    Sent from my GT-I5800 using Tapatalk
     
  8. Spajk358

    Spajk358 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgierz
    edit: zadalem tutaj glupie pytanie, problem sie rozwiazal. Tak jak napisal kris, bylo 1080p a u mnie chodzi 720p ;]
     
  9. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Spróbuj podlączyć konsolę tak abyś miał z niej obraz i ustaw w opcjach tryb 720 p.
     
  10. Bebzu

    Bebzu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Tak, a jak bedziesz wybieral TV to tylko z "full hd"
     
  11. babcia99

    babcia99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Szczególnie kupując TV do 42 cali, wtedy full hd jest bardzo widoczne... Oprócz ceny...
     
Wczytywanie...

Poleć forum