1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 Xtreme LT 1.0 i Active ISO

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RavenRuLeZ, Kwiecień 8, 2010.

  1. RavenRuLeZ

    RavenRuLeZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Birmingham UK
    Witam ! Czy Active Iso działa z Xtreme LT ? ,bo mam problem z paroma starszymi grami.Witam i czekam na odp.Posiadam LiteOn napęd.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Na ixtreme LT dziala kazda gra wiec activate jest zbedne (nie dziala). jak masz problem z grami to napewno nie z powodu fw. co sie dziaje jak wkladasz gre?
     
  4. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Pewnie gra przerobiona z Wave 4 na np Wave 2
     
  5. RavenRuLeZ

    RavenRuLeZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Birmingham UK
    Właśnie mam taki problem ,że niektóre gry czasem czyta czasem nie ;/
    Np.Metro 2033 zacina się na wstępnym filmiku mimo iż nagrałem drugi raz.Słyszałem ,że LT nie radzi sobie z kazdą grą podobno update do 1.1 pomaga ale nie mam możliwości go zrobienia;/ Co według Ciebie może być przyczyną ?
    Mam dużo gier nagranych na tych DL i elegancko śmigają.Tylko właśnie te 4 gry mi coś nie działają (Metro 2033,Reasonance of Fate,Halo 3 ODST,Viking).ABGX wyświetla wszystko na zielono.
     
  6. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    może wina nagrywarki lub płyt
     
  7. RavenRuLeZ

    RavenRuLeZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Birmingham UK
    Hmm może płyty ,bo wcześniejsze kupiłem z Amazona a te nowe z Ebaya może faktycznie trafiły mi się jakieś trafne ,bo mało realne ,że Extreme LT nieczyta niektórych gier ? Spróbuje nagrać na inne płyty.Dzięki za pomoc:) A nagrywarka raczej powinna być ok.Pobawie się sam może znajde przyczyne problemu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum