1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX360 z RGH a GTA V Biała Podlaska

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szycek1986, Październik 26, 2013.

  1. szycek1986

    szycek1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam Xboxa 360 od 3 lat, zajmowął się nim kolega z Białej ale kumpel zniknął (niewiem nawet gdzie). zrobił mi RGH (Luty 2013 i nie był od tamtej pory aktualizowany) oraz napęd LT3.0. Pytanie mam czy będę mógł odpalić GTA V z dysku bez żadnych aktualzacji RGH czy mogę odpalić oryginał w napędzie gdybym chciał taki kupić bez wywalenia mi wszystkich zmian w Xie ? Czy jest moze ktoś z Białej Podlaskiej kto by mi z tym pomógł ?

    Bardzo proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wiesman

    wiesman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bytom
    Kuzyn ma przeróbkę już od 3 lat ostatnio aktualizował go mnie więcej półtora roku temu i GTA V chodzi mu jak ta lala. Więc bez problemu powinna ci działać. Musisz mieć tylko HDD bo obie płyty trzeba zainstalować na konsoli. Mam nadzieję że pomogłem
     
  4. szycek1986

    szycek1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ALE AKTUALIZOWAŁ rgh CZY NAPĘD ?
     
  5. wiesman

    wiesman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bytom
    Napęd ma lt 3 . Bo gdy aktualizowal xboxa jak miał lt 2.0 to mu sie usunęła przeróbka i od tego czasu nie aktualizuje konsoli.

    Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Musisz zaktualizować przedewszystkim dash'a NXE, jeśli masz niższy niż 16197.
    2 bardzo dobre poarniki są na forum.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
Wczytywanie...

Poleć forum