1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 z za granicy.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Reeju256, Lipiec 12, 2012.

  1. Reeju256

    Reeju256 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Mam pytanie odnośnie kupna konsoli Xbox360 Slime po za naszym krajem, a mianowicie w narodowości Niemieckiej.
    Czy jak kupię Xboxa w Niemczech to czy będę miał możliwość Polskiego menu ? Czy będzie mnie normalnie łączyć do Polskiego Lobby itd, itp... ?
    Za pomoc z góry dziękuje !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    Oczywiście że będziesz mógł normalnie korzystać:) wgrywasz polskiego dasha i po problemie

    Wysłano z LG-E400 z użyciem Tapatalk
     
  4. krazykilla

    krazykilla Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2007
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie będzie chyba nawet musiał nic specjalnie dogrywać. W każdym dashu jest możliwość ustawienia języka ;]
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Tak jest możliwość wybrania języka polskiego w każdym Xboxie 360.
     
  6. Reeju256

    Reeju256 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I normalnie będę łączył się z serwerami, tak samo jak bym kupił konsolę w Polsce ? Chce wiedzieć na 100% bo nie chciał bym potem żałować zakupu. Do którego się przymierzam dłuższy czas.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Każdy xbox ma polskie menu. Jeśli założysz konto na Europe to będziesz widział europejskie serwery i graczy.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum