1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 za 450PLN

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dzik1193, Luty 1, 2011.

  1. dzik1193

    dzik1193 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka od razu mówię nie znam się zaawansowanie na Xboxach więc stąd rodzi się moje pytanie:
    czy opłaca się kupić xboxa360 tego najsłabszego chyba ARCADE z 2 padami bezprzewodowymi wszystkimi kablami i przejściem czinczy za 450zł, xbox jest przerobiony więc mogę grać w piraty kumpel dorzuca do niego 30 nie oryginalnych gier. xbox jest w prawie idealnym stanie. Opłaca się ??



    2 czy może lepiej dodać jeszcze z 200 i kupić jakieś części do kompa i śmigać na nim??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krakoo

    krakoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jaka to wersja Xboxa ?? I data produkcji ?? Jak jasper to bierz
     
  4. dzik1193

    dzik1193 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no arcade ta bez dysku
     
  5. PuMFeEK

    PuMFeEK Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chodzi o to czy jasper czy falcon - podaj datę produkcji to Ci powiemy - masz ja na naklejce z tyłu konsoli... Za 450zł+200zł możesz tylko pomarzyć o dobrym komputerze do gier ;)
     
  6. dzik1193

    dzik1193 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie powiedziałem że chcę kupić nowy komputer tylko napisałem dokupić części. Może brakuje mi tylko lepszej karty do mojego kompa skąd wiesz jakiego mam ale spoko nie ważnie :D :D
    Jasper a jaka moi drodzy to różnica czy jasper czy falcon
     
  7. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Jasper jest praktycznie bez awaryjny :p
     
  8. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Praktycznie żadna. Tylko utarło się że Jasper dłużej wytrzyma w zamkniętej półce niż Xenon ;)
     
  9. dzik1193

    dzik1193 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha dzięki więc jak mi radzicie brać?? :D bo chyba taniej nie kupię?
     
  10. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    heh za 650 zika części do kompa?? lepiej konsole oczywiście jak będzie dobra jeżeli jasper to OK ;] i za resztę czyli 200zl dysk twardy 120gb
     
  11. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Jak jasper to bierz. Dokup potem dysk i tyle.
     
  12. dzik1193

    dzik1193 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok to kupię tego xboxa i pewnie będę nowy uzytkownikiem forum więc wielkie dzięki za pomoc i informacje +
    na dysk można zrzucać gry??
     
  13. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    tak można instalować gry na dysk ale do odpalenia potrzebna płyta będzie tylko do rozruchu :)
     
  14. dzik1193

    dzik1193 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ahaa dzięki wam wielkie :) Pozdrawiam :D
     
  15. the wert

    the wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z Bieguna Północnego.
  16. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Za taką cenę bym się 2 razy nie zastanawiał:)
     
  17. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Napisz jeszcze jaki masz komputer żebyś się nie przeliczył. Jeżeli masz w mairę dobry procesor i faktycznie brakuje CI tlyko dobrej grafiki to za 650zł można już uzyskać efekty o których XBox śni. Więc napisz co i jak z tym sprzętem ;)
     
  18. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Jak dla mnie do gier to tylko konsola.
     
  19. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    dokladnie. jeszcze najlepiej na poczatku przerobic odrazu na LT+ ;)
     
  20. dzik1193

    dzik1193 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hehe z tym kompem to lipa bo mam procka 2,5 amd więc nie ma o czym pomyśleć z tymi efektami co na x boxa
     
  21. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    No to fakt bierz X'a w takim razie
     
Wczytywanie...

Poleć forum