1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 zacioł sie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TomalasPL, Styczeń 19, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Siemka
    Wiem że każdy z was mnie wyśmieje i powie że ja panikuje ale co mi tam forum jest poto żeby sie pytać.
    Wczoraj grając w burnouta xbox360 jakoś tak chamsko mi sie zacioł że musiałem go wyłączyć tym przyciskiem co ma 4 kółka obok bo na nic niereagował.
    Czy takie coś ma prawo wystąpić? Czy to z moim xboxem coś jest nie tak :(
    Dodam że używam g odosyć często(dni szkolne to tak po 4-5godzin i całe weekendy)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tez tak mialem juz nie raz :) z Tonym Hawkiem :) w moim przypadku plyta byla porysowana

    zdazaly sie tez przypadki ze po takiej przycince pojawial sie RROD, ale nie chce Cie straszyc :)


    podaj date produkcji konsoli...
     
  4. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Data produkcji to w DD/MM/YYYY jest 1/09/2009
     
  5. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    prawdopodobnie to wina porysowanej plyty
     
  6. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dokladnie... masz w sumie nowego Xa :) wiec ryzyko RRODa jest male :)
     
  7. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak tak mialem ze 4 razy i jak do tej pory chodzi :) a konsole mam z lutego 2009.
    W koncu Xbox to jak by komputer tylko bardziej nastawiony na gry a powiedzcie czy sa osoby na tym forum ktorym sie komp nigdy nie zawiesil
     
  8. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Hmm porysowana płyta? Niewiem to kolegi porzyczył mi. Jakby c konsole ma w ozycji poziomej(nawet w pionie niemoge bo jak patrze na to że światełka są nietam gdzie powinny to mnie wkurz trafia :p) Ale przeciez jak porysowana to niepowinna sie nawet odpalić bo by był tam jakiś błąd
    PS. czemu właściwie jest tak ze konsola niepozwala na odpalanie porysowanych płytek?
    EDIT: A właśnie ja instaluje gry na HDD
     
  9. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Mam konsolę z końca 2008 roku. Nie raz mi się tak przytrafiło i zawsze była to wina porysowanej płyty :p
     
  10. AlekLolo

    AlekLolo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Ja miałem to raz z Fifa 09, lecz teraz jest wszystko ok ;) Może za długo się gra na tym xboxie .

    Pozdrawiam
     
  11. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ja tak miałem 3 razy na płytkach w stanie idealnym i jeszcze odpalanych z dysku więc porysowane płytki wykluczam. nie masz się co przejmować to tylko głupia konsolka, zawsze jakiś bzdet sie może w środku skaszanić i gra sie zatnie, bywa :)
     
  12. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    albo tez jezeli to jest przy 1 grze to zle nagrana moze byc znajomy tak mial z forzie 3 ze przy 1 wyscigu zawsze mu sie zacinalo a plytka byla swiezo nagrana
     
  13. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    dzięki za odp
    rozumiem że niemam czym sie martwić :p a jak będzie to sie powtarzało to wyśle microsoftowi bo gwara jeszce dłuuugo więc co tam hehe
     
  14. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Kurde nie wiem co jest, przed chwilą grałem i xbox znowu mi sie zacioł i to po tak krótkim okresie czasu :((( kurde zawsze no zawsze trafie jakieś zepsute za przeproszeniem gów**! ;(
     
  15. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Nie martw się może wyczyść płytkę :)
     
  16. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Kolego przycinka się zdarza przy porysowanej płycie a jak masz pożyczoną płytkę to może być jakaś ryska zdarza sie a co do ustawienia konsoli ja od 2lat mam w pionie i ani razu niemiałem RRRoda ani mi się nie przegrzała !!:>
     
  17. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Tak ale mówiłem ze mam nagrane na dysk więc płyta wogle niejest używana podczas gry... wszystkie pliki są na dysku
     
  18. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Kurde zaczynam sie martwić o tego mojego Xboxa. Teraz to zacinanie stało się regułąb oconajmniej raz dziennie sie zacina, nie było jeszcze dnie w ktorym by nie "zastygł" ekran :(
    Zastanawiam się czy wyczyszczenie cache coś może pomóc? Albo słać na gwarancje :(

    PS: Sorki ze post pod postem ale nie zauważyłem że mój poprzedni post byłjako ostatni, a pisałem go dośćdawno :D
     
  19. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    a dlaczego komputer nie odczytuje porysowanych plyt? bo laser nie czyta danych na porysowanym sektorze i nie wczytuje plikow potrzebnych do uruchomienia. Smiesznym jest tez fakt, ze xbox 360 jest bardzo wymagajaca konsola jesli chodzi o dbalosc plyt i kazda najmniejsza ryska moze spowodowac zawieszenie sie plyt - laser w tej konsoli to taka rozpieszczona damulka ktora ma fochy i akurat musi miec idealnie gladkie plyty bo inaczej P##$%$*(lnie focha i ci nie odczyta :D
     
  20. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    odłącz dysk i graj z płyty , jak się nie będzie zacinało to pliki na dysku do wyczyszczenia, może trzeba zmienić mu miejsce? może tam gdzie stoi jest słaby obieg powietrza i się przegrzewa?
     
  21. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Właśnie miejscówe ma dobrą, niewiem co mu nie pasuje :p
    A i nie poto kupowałem konsole z dyskiem zeby teg odysku nie używać bo on ma problemy, ma działać z dyskiem albo wogle.... jak bym wiedział że tak będzie to bym arcade kurde brał :(
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum