1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 zawiesza sie na niektorych grach

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez BvraS, Listopad 2, 2009.

  1. BvraS

    BvraS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    Wiec jak w temacie widac chcialbym sie zapytac czy wiece moze od czego to zalezy gdyz wlaczam Takie gry jak Fifa 09;Midnight Club;Gta-dodatki;Saints row2 po pewnym czasie gry konsola zawiesza sie i nic nie moge zrobic pozostaje tylko Restart :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wilku1212

    wilku1212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wawa
    wiem ze to wyda sie glupie czy tez smieszne ale jak ja mialem xboxa w pozycji stojacej to tez mi sie czasem gry wieszały

    ale tak juz bardziej na serio mowiac to moze byc juz troche naped dojechany ;/

    no chyba ze z twardziela jedziesz :D
     
  4. BvraS

    BvraS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    nagrywam na verbatim + a a to tylko na nie ktorych grach tak amm teraz zgrywam gta na dysk i zoabczymy jak to bedzie

    Edit
    Nawet jak mam zgrana na dysk gierke to tez sa zwiechy
     
  5. krystusw

    krystusw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam podobną sytuację z gta eflc, nawet po zgraniu na dysk się wiesza w określonych miejscach np. w przerywniku filmowym czy pod koniec danej misji. Nagrywałem 3 razy, a w abgx wszystko w porządku. Do uruchamiania gry używam activate.iso
     
  6. BvraS

    BvraS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    to jest moim zdaniem wina konsoli ile twoja ma juz bo moja z 3-4 lata
     
  7. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    mam podobny problem z jedną grą a mianowicie z forzą 3, dwa razy konsola stanęła, restart tylko pomógł
    gram z płyty bo czekam na większy dysk
     
  8. krystusw

    krystusw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W maju dostałem z gwary od M$ po rodzie, wymienili płytę na nową - falcon więc nie powinno być problemu. Gra wiesza się w określonym momencie w jednej misji i nie chce ruszyć dalej.
    Odłączyłem dysk, podłączyłem ponownie, przeprowadziłem konserwacje dysku i śmiga! W końcu mogę dokończyć balladę ;)
     
  9. BvraS

    BvraS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    konserwacje czyli ?/
     
  10. krystusw

    krystusw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tzn. wyczyściłem pamięć podręczną.
     
  11. BvraS

    BvraS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    Powiedz jak to zrobiles ??
     
  12. Boczek

    Boczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wchodzisz w ustawienia- jednostka pamięci- na dysku twardym wciśnij Y i wybierz tą opcje
     
  13. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Ja stawiam na uszkodzone kostki pamięci w konsoli ;).
     
  14. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    tez tak mysle:(
     
  15. krzychu098

    krzychu098 Banned

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Myślę że powinieneś wysłać ją do Bonza.pl ja miałem to samo i mi wszystko nareperował
     
  16. nasciturus

    nasciturus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam nową konsolę. Zakup z przed kilku dni. Ściągam dema gier z XBOX LIVE i jednocześnie gram. Konsola chodziła ponad dwie doby i dziś zawiesiła się w czasie wychodzenia z jednego z dem. Konsola reagowała (tzn.: tackę wysuwała, wyszukiwała pady) ale obraz był zamrożony. Restart pomógł.
    Stawiam na zbyt długą pracę ale dla pewności poszukam wieczorem tej demo-gry i sprawdzę czy się ten problem powtórzy.
    Póki co konsola jest w pozycji horyzontalnej i raczej w niej pozostanie. Gra oczywiście szła z dysku.
     
  17. FATAEM

    FATAEM Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    201
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    U mnie od nowości często zawiesza się SKATE 2 :/ a inne gry normalnie chodzą ...
     
  18. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    U mnie wczoraj Assassins Creed, mam nadzieje że to był tylko jedno razowy wybryk konsoli.
     
  19. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    H3XT0R moze jak juz musisz piracic to zainwestuj 50 gr wiecej w lepsze plytki, sprawdzaj iso abgx i nagrywaj z weryfikacja to nie bedziesz musial spamowac i z powodu zle nagranego prince of persia panikowac w 10 tematach
     
  20. Mattios123

    Mattios123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi się kiedyś Bully zawieszał kilka razy
     
  21. nasciturus

    nasciturus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znalazłem i sprawdziłem. Zawieszenie nie nastąpiło. Innymi słowy konsola się zmęczyła i zastrajkowała.
     
Wczytywanie...

Poleć forum