1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox360 zielona dioda,brak obrazu. Pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez whiteskunkkk, Wrzesień 16, 2014.

  1. whiteskunkkk

    whiteskunkkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wiem ze gdzies juz to na forum było,ale postanowiłem dodac nowy post bo nic z tego sensownego nie widziałem,a wiec mam pewien problem z xboxem kupiłem od znajomego tanio ,z całym zestawem,zakupilem do niego kabel av,podłaczyłem go i zapala sie tylko jedna po środku zielona dioda,i brak obrazu,i głosu. Jak właczam przycisk do wyszukiwania pada to sie krecą wokól diody,lub jak wysuwam tacke. W czym moze tkwic problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. whiteskunkkk

    whiteskunkkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Prawy spust, right trigger masz opisane na padzie guziki. [​IMG]
     
  6. whiteskunkkk

    whiteskunkkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a to juz próbowałem,i nic nie pomogło,konsola sie nie resetuje,
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Slim czy Fat ? podaj MFR date tej konsoli. Masz drugi sposób wg ms długo trzymaj power aż diody będą migać.
     
  8. whiteskunkkk

    whiteskunkkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to jest fat,2008-03-03 sprawdzałem ją pod hdmi i pod component czy jakos tak,i dalej nic probowałem te dwa sposoby,a jeżeli to cos pomoże to wiem,że jest w niej przeróbka rgh czy cos takiego
     
  9. whiteskunkkk

    whiteskunkkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może to przez przeróbke tą cos sie stało ?
     
  10. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Włącz konsolę z tacki czyli naciśnij EJECT i napisz czy sie xell pokazał na ekranie.
     
  11. whiteskunkkk

    whiteskunkkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Oddaj sprzedającemu lub udaj się do serwisu.
     
  13. whiteskunkkk

    whiteskunkkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ze sprzedającym bedzie problem bo sprzedawał ją w ciemno,i zwrotów niema, ile by to mniej wiecej mnie wyniosło w serwisie?
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jeśli RGH do poprawy to 50-100zl, jak padło GPU to nie opłaca się naprawiać
     
  15. whiteskunkkk

    whiteskunkkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. whiteskunkkk

    whiteskunkkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a można jakoś poznac jaka to jest wersja xboxa?
     
  17. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Falcon po dacie produkcji
     
Wczytywanie...

Poleć forum