1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez t.jankowski, Marzec 14, 2010.

  1. t.jankowski

    t.jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie
    Mam przerobiona konsole i kupiłem ostatnio piracka Fife 2010 ktora nie chciała mi chodzić. Gos ktory sprzedal mi gre powiedzal ze mam nie aktualny soft w xboxie wiec sciagnolem "$SystemUpdate_Fall09_8955.zip”. wypakowalem i zgralem na pendrive. Odpalila sie pytanie czy che aktualizowac. Zaktualizowalem, po aktualizacji wylaczyla sie koncola jednak gdy sie wlaczyla to nie pokazal sie juz zaden ekran powitalny. Swieci sie ze jest wlaczona ale nic po za tym tylko czarny ekran. Bardzo prosze o pomoc.
    z Góry dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Probowales odlaczyc od sieci i podlaczyc od nowa?
     
  4. t.jankowski

    t.jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak. Bez zmian
     
  5. ernic

    ernic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Interesujące kupiłeś pirata .
     
  6. t.jankowski

    t.jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Naprawde nikt sie nie spotkal z czymś takim?
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Były takie przypadki już tu na forum opisywane możesz poszukać lub poczekać aż ktoś odpowie .
     
  8. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Zdarza się? Życie? Etc?


    @topic, odepnij pena, wyjmij płytkę z napędu, w ostateczności wypnij dysk i zobacz czy się włączy. PS Może nie włączyłeś na telewizorze odpowiedniego kanału i dlatego nie masz obrazu lolcats? :p
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    podlacz przez inny kabel to bedzie wiadomo czego to wina.
     
  10. t.jankowski

    t.jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    :) Tv właczam zawsze tak samo wciskam na pilocie HDMI i dzila. Pena wyciagnolem, dysk również bez zmian a na tv wyskakuje brak sygnalu dziwn. Plyte tez wyjolem. Naprawde dziwna sytuacja albo zblokowalem sobie konsole przez ta aktualizacje ale to chyba powinien wyskoczyc jakis komunikat ze mam bana albo nie wiem co...
     
  11. t.jankowski

    t.jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chwiel przed aktualizacja dzialalo. Wiec kabel tez dzialal. Wszystko zmienilo sie po aktualizacji
     
  12. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    A niemożesz zainstalować tamtego co miałeś wtedy?
     
  13. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Dzwoń do m$yfu powinni coś poradzić. Spróbuj podłączyć inaczej niż przez hdmi
     
  14. Skillz

    Skillz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów - PL
    ale jak jest czarny ekran to spróbuj odłączyć hdmi i podłącz przez euro albo inne kabelki i daj znać czy pomogło i tak jak mówił kolega odłącz dysk, odłącz od neta, wyjmij płytke i pendrive
     
  15. t.jankowski

    t.jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie moge bo nie zrobiłem backup. Wiec nie wiem jaka to wersja
     
  16. t.jankowski

    t.jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kurcze
    Podłaczyłem do monitora przez kabel inny i działa <wow>. NIe mam pojecia co sie moglo stac przez te 30s aktualizacji ze tv nie chce widziec obrazu po HDMI
     
  17. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    moze ustawilo na hdmi rozdzialke 1080p a ty moze masz tv hd ready i dlatego :p
     
  18. t.jankowski

    t.jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze jedno pytanie do was. Bo widze ze sie znacie na rzeczy. Od tego sie zaczelo ze am Fife nowa i nie chce mi czytac xbox360 plyty. To prawda ze musze zaktualizowac biosa w xboxie czy systarczy soft tak jak to zrobiłem. Jednak nie pomogło i moze byc po prostu nagrana zle plyta. Jakies propozycje?
     
  19. t.jankowski

    t.jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam tv hd ready. Wiec jak to zmienic bysmy mogli z kumplami pograc na TV a nie na malym monitorku.?
     
  20. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Dokładnie pobaw się w ustawieniach obrazu na konsoli, pobaw się kablami, ew kanałem hdmi na TV, mogło stać się byle gówno a obrazu nie ma. Na szczęście to nie wina konsoli więc nie masz się czym przejmować. :) gl
     
  21. t.jankowski

    t.jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak dobrze ze to nie Konsola. Pewnie tak jak mowisz, jakies ustawienia w TV, rzeczywiscie. Jednak moze znasz odpowiedz na moje 2 pytanie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum