1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xboxa 360

Temat na forum 'Przywitaj się' rozpoczęty przez kubas9, Styczeń 14, 2012.

  1. kubas9

    kubas9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy da się przerobić xboxa 360 250gb slim kupionego w 3 miesiące temu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    dokladna data produkcji konsoli,a nie kiedy kupiles.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. kubas9

    kubas9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1 październik 2011r.
     
  5. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Cos wlasnie czytalem ze chyba nie za bardzo da rade . Mozna ja cofnac do ktoregos tam roku 2008 ale wtedy nie jestem pewien czy gry ci beda chodzily te nowe jak Fifa 12 czy cos tam innego . Pozdrawiam !
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    NIE da RaDy
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    zobaczyć czy napęd hitachi to nie ma szans wogule jak liteon to czekać na lt 3.0 wkrótce może być
     
  8. Szakal123

    Szakal123 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @Kakashi przecież It 3.0 już jest -.-
     
  9. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Chyba cię coś ominęło-.-

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nic sie nie da zrobić, może flash/rgh za kilka miesięcy. Prawdziwy "spec"z Szakal123 tu jest 16d5s lub hitachi
     
  11. Dorian1

    Dorian1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a dlaczego nie mozna przerobic?
     
  12. Ckyoshi

    Ckyoshi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    problem tkwi w napędzie, jeszcze nie wiedzą jak przerobić hitachi, ale cierpliwości, wszystko jest do złamania, więc prędzej czy później jakiś hacker przerobi i to :)

    pozdrawiam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum