1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xboxi praca bez napędu

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez mcmarycha, Lipiec 8, 2012.

  1. mcmarycha

    mcmarycha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam xbox'a w wersji 1.4 z chipem aladdin live i chciałbym zapytać czy jest mozliwość użytkowania konsoli bez napedu ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Konsola będzie wyrzucać brak napędu. Może jest jakiś bios co nie wymaga napędu ale juz nie pamiętam. Zawsze możesz wrzucić napęd od PC.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. mcmarycha

    mcmarycha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Napęd od pc ? nie potrzeba ja mam napęd do xbox'a. Czytałem ze jest jakiś bios dzięki któremu można pracować bez napędu, ale nie zmieści się na aladdinie.
    Czekam na jakieś sugestie.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Skoro masz napęd to czemu chcesz się go pozbyć?

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. mcmarycha

    mcmarycha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może nie tyle co pozbyć po prostu chciałbym zrobić inną obudowę do dysku i jak by go tam nie było to bym zrobił mniejszą obudowę
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jest pewien sposób - podłączyć sama elektronikę napędu. Mało miejsca zajmuje a będzie wszystko ok.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. mcmarycha

    mcmarycha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    O tym nie pomyślałem dzięki :D
     
  9. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jest dash odezwij się do mnie na GG: 25460933 i wyślę ci biosa który umożliwia pracę bez napędu;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum