1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XboxLive

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bombel22, Marzec 10, 2010.

  1. bombel22

    bombel22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.Polaczylem sie z XboxLive i teraz probuje sie zarejsetrowac,ale na etapie podawania adresu e-mail wyskakuje mi komunikat"Logowanie do usługi XboxLive jest obecnie niedostepne.Spróbuj ponownie pózniej" I mam pytanie,czy to jakie problemy techniczne ze strony XboxLive czy musze otworzyc teraz jakie porty w routerze aby móc sie zarejestrować w pełni?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xbox_Gamer

    Xbox_Gamer Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A podajesz prawdziwy adres email ? Tzn we właściwym formacie ?
     
  4. bombel22

    bombel22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak,adres e-mail podaje prawidłowo,tego jestem pewien.Więc w czym może tkwić problem?
     
  5. bombel22

    bombel22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A konretniej to komunikat wyskakuje przy opcji wpisywnia hasła dla nowego identyfikatora Windows Live ID
     
  6. Xbox_Gamer

    Xbox_Gamer Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to pewnie zle je wpisuejsz - zwroc uwage na duze-male znaki, albo sprobuj sie zalogowac przez kompa do Windows Live i sprawdz czy pojdzie...
     
  7. maciej_maj

    maciej_maj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    zmień kraj na USA lub Wielka Brytania bo zapewne ustawiłeś POLAND
     
  8. bombel22

    bombel22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam ustawione na Canada.Więc to może być problem? Kiedy miałem na United States nie moglem w ogole sie polaczyc.
     
  9. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    bardzo proste rozwiązanie ;]
    po kliknięciu ok w tym komunikacie przenosi cie do dashboarda, tam weź ostatni kwadrat(ustawienia konsoli)i znajdź "ustawienia regionalne" na 100% masz ustawione na polska" więc zmień na :"United states" i jeszcze raz sie podłącz do live tym razem będzie wszystko ok. jak już sie zarejestrujesz to z powrotem zmień na POlske ;)
    EDIT// z tym co mówisz canada to nie liczy sie ustawianie w tworzeniu profilu bo to nic nieda t uchodzi o region w którym konsola sie znajduje dlatego zmień poland na united statesy :D
     
  10. bombel22

    bombel22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zmienilem na Anglie i wtedy wcale nie działa tak jak na US.Teraz mam na Chiny ale znowu wystepuje ten sam problem podczas rejestracji.
     
  11. bombel22

    bombel22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i jeszcze jedno,mój adres e-mail ktory podaje konczy sie na yahoo.pl moze to jest problem? moze adres musi sie konczyc na yahoo.com?
     
  12. bombel22

    bombel22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    TomalasPL tak wlasnie zrobilem i wszsytko gra:DD
    Masz u mnie browara! THX!
     
  13. bombel22

    bombel22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok ostanie pytanie!Jestem na etapie gdzie musze podać swoje dane .Czy warto podawać prawdziwe? czy może lepiej fikcyjne?
     
  14. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Powiem tak, prawdziwe dane i tak niezadziałają ;]
    Np kod pocztowy musi mieć 6 czy tam 5 znaków więc niepodawaj prawdziwych danych tylko 1sze litery żeby cokolwiek tam było i tyle :)

    Tak na przyszłość nie pisz posta pod postem tylko użyj opcji "edytuj" :)
     
  15. Remaniac

    Remaniac Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    załóż poczte na o2.pl i na tą poczte się zarejestruj.
     
Wczytywanie...

Poleć forum