1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xboxlive

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez doni29, Lipiec 12, 2009.

  1. doni29

    doni29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanie posiadam jasper Arcade po flashu z pamieci 256 pozostalo okolo 100 do tego save itp i pamieci pozostalo 50mb po podlaczeniu do netu konsola chce sie zaktualizowac co wymaga 128mb pamieci niestety tyle nie ma i moje pytanie brzmi czy aby teraz grac na xlive to musze dokupic dysk ?? czy mozna obejsc jakos aktualizacje i grac bez niej prosze o odpowiedz pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Bez aktualizacji sobie nie pograsz na live bo jeśli nie zaktualizujesz to ci się nie zaloguje do live.
     
  4. esv

    esv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Silent Hill
    Raczej dysk by Ci się przydał, gierki mógłbyś zgrywać na niego i nie miałbyś problemów takich problemów.Chyba że karta 512mb :D
     
  5. doni29

    doni29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli mimo wszystko bez aktualizacji nie da rady grać
    a kiedy będzie karta 512 to aktualizacje wgrywa sie na karte pamięci czy do pamięci w środku konsoli (256)
    na allegro znalazlem karte pamieci 512 po 80 zl ?!
     
  6. esv

    esv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Silent Hill
    Powinno się zgrać na kartę bo przecież będziesz mieć tam miejsce wolne.....
     
  7. doni29

    doni29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    teoretycznie tak powinno być ale czy na pewno ??
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    na pewno ale za 80 zł masz karte 512 MB a za 100-130 dorwiesz juz dysk 20 GB z obudowa
     
  9. doni29

    doni29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    podejrzane ale z czech jest taniej podobno. gosciu ma same pozytywy myślę ze można zaryzykować
     
  11. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    a ja kupilem konsole,byl dash ale bez avatarow,chcialem pograć online i wyskoczyla mi aktualizacja wiec wybralem ok i jakoś mi sie zmieścilo a mam tez Jaspera z 256MB
     
Wczytywanie...

Poleć forum