1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xboxy "nowe" a Xboxy "stare"

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zlewozmywak, Lipiec 7, 2010.

  1. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    Nazwa tematu może nie mówi dużo , jeśli zły dział to sory.
    A więc to co mnie dręczy- czy m$ zakończy wsparcie dla starych konsol i skupi się tylko i wyłącznie na slimach?
    Wiadomo że to kiedys nastąpi ale jak myślicie kiedy?
    I (wiem bardzo głupie pytanie) czy gry z Slim też będą dobrze chodziły na starych klockach?(tak jak to było z PS2-gry z slim chodziły na fat i odwrotnie)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mikolak

    Mikolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gliwice
    To jest praktycznie ta sama konsola, trochę mniejsza, czarna, większa pamięć, minimalne różnice w hardware itd., gry będą chodziły na wszystkich Xboxach 360.
    I wątpie żeby skończyli wsparcie dla starszych konsol tak szybko - za dużo osób je ma.
     
  4. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    Dobrze wiedzieć. Czyli klocek służy dopuki nie zdechnie:)
     
  5. Killer123

    Killer123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wiem ze może nie w temacie ale posiadam konsole Arcade jest przerobiona i od roku żadnych nowych gier nie kupowałem aż do teraz kiedy zainteresował mnie ostatnio Assasin's Creed 2 nie chciał mi odpalić pisało Odtwórz DVD z internetu dowiedziałem się że muszę aktualizować softa ... i tak zrobiłem jak opisane zostało tu http://xboxforum.pl/ogolne-f71/aktualizacja-dashboard-offline-[2-0-8955-0-avatar-updatespy]-7365.html zrobiłem tak jak w instrukcji wszystko niby dobrze odpalone z płyty wszystko ładnie pięknie avatar itp ale gdy znowu włożyłem do stacji dysków Assasina Creeda 2 dalej było to samo Pisze Odtwórz DVD a jak to klikam to otwiera się menu filmów =/ proszę o szybką odpowiedź!!!




    P.S Gra jest nieorginalna...
     
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Źle nagrana płyta
    Zły wawe gry
     
  7. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
  8. Killer123

    Killer123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale Gra była kupywana kilka razy u tego samego gościa który przy mnie sprawdzał ja na xboxie ;( a o co chodzi z tym wawem ?
     
  9. Killer123

    Killer123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    yyy że jak .? Co to jest?? i jak tego użyć


    EDIT: Poczytałem troche o tym Activate.iso. Ale nie wiem który wybrać może mi ktoś pomoże??? Mam Xbox 360 Arcade
     
  10. majkl

    majkl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masakra jakaś :| To faktycznie nie jest miejsce na to pytanie.

    Co do wsparcia dla konsol, to myślę, że nie ma się czego obawiac. Do dziś można odpalac gry z Xbox'a 1 na Xbox360, trzeba tylko zainstalowac plik ze strony Microsoft. Sam grałem w Splinter Cell CHaos Theory na 360 także nie ma się czym martwic. Nawet jak wejdzie następca Slim'a to będzie wsparcie dla obu, więc myślę, że tak do...2015 spokój ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum