1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbr 7371 kilka pytań

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Kak-tus, Maj 13, 2010.

  1. Kak-tus

    Kak-tus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    A, A
    Witam. Za niedługo przymieżam się do montażu jtg i xbr. Mam zamiar kożystać z poradnika:

    Info: Jak wgrywają XBReboot do konsoli Xbox360? | czatPOL

    w punkcie nr3 pisze: Soft XBReboot - właściwy dla posiadanej przez nas wersji Xbox 360

    Jaki mam dobrać soft do swojego falcolna? Jakiś link poproszę,
    mile widziany link do: Degraded1.1 (do określeni wersji CB)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  4. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    @Kak-tus istnieje cos takiego jak xbins, jakbyś nie wiedział.
     
  5. Kak-tus

    Kak-tus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    A, A
    Kupiłem dziś siody ale nie mogłem nigdzie u nas w mieście kupić rezystorów 100 Ohm 2W. Czy można je zastąpić jakimiś innymi?
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie potrzebujesz rezystorów 100 Ohm o mocy 2 W (waty) :D
    mogą być 0,125 W lub 0,25 W takie małe LOL :p
     
  7. Kak-tus

    Kak-tus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    A, A
    na pewno takie malutkie;) ? Wszędzie piszą o 2W. Nie chce spalić mojego dziećka zbyt małymi rezystorami.
     
  8. Kak-tus

    Kak-tus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    A, A
    udało się wgrać xbr ;) nagrałem na dvd xexloader i ruszyła mi na szybko jakaś gra z pendrive. Jutro kupuje dysk i tu mam pytanie.

    czy znajdę gdzieś poradnik jak uruchamiać xexloadera z hdd aby nie trzeba było mieć płytki w napędzie? gdzie wsadzać gry aby były widoczne w bibliotece gier?
     
  9. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    olej xexloadera bo to przedpotop już. Teraz masz freestyle dash lub ewentualnie xexmenu.

    w tym magazynku dextera masz "freestyle z hdd", wgraj go sobie a pózniej możesz go zupdatować do wersji 1.2 zmieniajac zawartość folderu freestyle na hdd na ta z wersji 1.2. Bedziesz mógł go odpalać z nxe

    Na gry (wypakowane obrazy np xbox image browserem) robisz folder "games" a na programy folder "apps". Oba na root hdd1. Bedą one widoczne we freestyle.

    Jeżeli chcesz odpalać gry z biblioteki to albo robisz skróty quickbootem albo obrazy traktujesz programem iso2god.
     
  10. b697184

    b697184 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może ktoś podesłać screena jak wygląda struktura folderów dla freestyle aby był widoczny w nxe ? Wrzucam i ciągle coś nie pasuje . Xex menu już wgrałem i jest widoczny w bibliotece ale z resztą nie mogę sobie poradzić.
     
  11. virusek

    virusek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2008
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Podepnę się do tematu. Czy istnieje możliwość aby Freestyle Dash był zainstalowany na dysku w konsoli a gry były na zewnętrznym HDD na USB ?
     
  12. b697184

    b697184 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak . Gry można instalować na dysku usb do 2TB . Nie potrzeba płyty aby działały.
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    w moim linku masz freestyle z HDD. Sciagnij paczke, tam jest instrukcja. Zeby gry byly na usb i byly widziane w freestyle nalezy folder z wypakowana gra wrzucic do folderu Games na USB.
     
  14. b697184

    b697184 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lub poprzez iso2god
     
  15. virusek

    virusek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2008
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    przy iso2good wyskakuje mi że ma wirusa :) Image Browserem robię i wygląda na to, że działa. Mam rozumieć, że katalog $SystemUpdate usuwać za każdym razem ?
     
  16. tomaszz04

    tomaszz04 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak
     
  17. Kak-tus

    Kak-tus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    A, A
    Ok. Wszystkim dziękuje. Jak na razie wszystko hula. Temat można zamknąć i usunąć.
     
  18. a3018692

    a3018692 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nowszą wersję freestyle ? Znalazłem w necie v1.2 lecz idzie ją odpalić tylko poprzez inny program np xex , nie widać go w bibliotece .
     
  19. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    A dałeś skrót do programu w biblotece?
     
  20. a3018692

    a3018692 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  21. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    zmien poprostu zawartość folderu freestyle na tą z wersji 1.2.
     
Wczytywanie...

Poleć forum