1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBR i aktualizacja z płyty!!

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Turpat, Kwiecień 9, 2010.

  1. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Mam problem. Ściągnałem dodatek do falloputa. chciałem go zainstalowac normalnie, ale program instalacyjny każ emi zainstalowac jakaś aktualizacj3e. I teraz niewiem zy to jest aktualziaja do gry czy do konsoli. jezeli do konsoli to strace XBR, a jeżeli do gry to dobrze bo wtedy uda mi się zaistalowac dodatek. POMOCY!
    Konsola taka jak w opisie
    Czy to jest aktualizacja kosnoli czy gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Pewnie do gry. Na tej płycie masz katalog content który możesz zgrać ręcznie tak samo z updatem do gry. Jeżeli nawet jest to update dasha to dogra ci tylko avatary. Masz avatary ?
     
  4. ZigUS

    ZigUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    włóż płytke z tym dodatkiem do pc i ją otówóż jeśli będziesz maiał na niej katalog: $SystemUpdate - to znaczy, żę zaktualizuje ci się Dashboard !! czyli konsola - ja bym nie ryzykował. Mam nadzieje, ze pomogłem

    P.S. gdybym miał XBR to bym wszystko wgrywał przez LANa :)...,,,, .. nie szkoda ci płyt ???
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie ma aktualizacji dasha powyżej 8955 w żadnej grze na dzień dzisiejszy.
     
  6. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Czyli co mam zrobić? Zawsze wgrywam cokolwiek przez FTP. Zgrywając folder do content i potem uruchamiając gre pojawia się wczytywanie dodatkowej zawartości. Czyli fallout zauważył to, ale nie chce się aktywowac ta misja z radiem, czyli tak jakbym nie miał dodatku. Dla testu skasowałem do DLC z Xboxa i włączyłem fallouta. Pojawił się napis, że DLC jest niedostępne i niektóre rzeczy w grze moga być niedostępne. Więc niewiem co robić.

    Jest SYSTEMUPDATE w extractowanym iso z dodatkami.
     
  7. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Wrzuc najnowszy update GRY, wtedy dlc będzie działać.
     
  8. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    A jak to zrobić?
     
  9. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jest temat na forum. Sciagasz najnowszy update i wrzucasz go fo folderu cache.
     
Wczytywanie...

Poleć forum