1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBR XBRebooter Xbox 360 pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lobinos, Kwiecień 10, 2010.

  1. lobinos

    lobinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak to działa i czy jak kupie nową konsole to da sie tym przerobić chciałbym nie nagrywać gier na dysk na allegro robią to za 100 zl sprzedawca powiedział ze ja nie moge bo mam nowy dashboard ma to ktoś jak sie sprawuje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Musisz mieć Dashboard nie wyższy jak 7371 oraz granie na XBL odpada.
     
  4. lobinos

    lobinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak kupie nową konsole jaspera to sie nada?
     
  5. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nowe konsole mają zazwyczaj najnowszy dash, więc nie.
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak konsola nowsza jak czerwiec 2009 to sie nie da nawet jak ma niski dash. Ja posiadam taki sprzet i super zabawka :p tylko jak dla mnie najlepsze ma dopiero nadejsc.
     
  7. loopez

    loopez V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    DC
    generalnie jestem bardzo zadowolony - odkrywam na nowo emulatory oraz xbox1 ( choc nie wszystko dzial - uznaje to za jedna z najlepszych inwestycji od czasu atarynki ( wymieniam teraz dysk 1TB na wiekszy bo mi sie gry ni emieszcza hehe) - pod wzglewdem $$ bardziej oplacalne niz flash napedu

    @DEX - developa dostajesz ?
     
  8. Quba18

    Quba18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    A co takiego najlepszego jeżeli można wiedzieć?
    I mam do Ciebie pytanie, bo z tego co wiem to się orientujesz w tym temacie, czy może w tym roku możliwe będzie wgranie XBR na konsole z Dashem 8000 coś?
     
  9. loopez

    loopez V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    DC
    poki co nie da sie i jest raczej nikla szansa by sie dalo.
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Zlamanie konsoli bez spalonych efuse zajelo rok, zlamanie konsoli ze spalona pierwsza linia zajelo 3 lata, ze spalona druga nie wiadomo :p

    A co do najlepszego mialem na mysli to za co kocham mojego x1 - XBMC i pelne zlamanie konsoli ;) Bo mimo wszystko hombrew obecnie maja sporo ograniczen.
     
  11. lobinos

    lobinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ile kosztuje taka w pełni złamana konsola ale pewnie nowej takiej nie kupie chciałbym takie cos wolałbym trzymac gry na dysku bo płyty duzo miejsca zajmują ma ktos sprzedać takie cacko??
     
  12. dzikrk

    dzikrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Dwór Gdański
    DEX ile lini eFuse ma xbox?
    I czemu oni po prostu nie spalą całego eFuse?
    A tak po za tym muszą oni tylko timing atakiem łamać. Inną metodą się nie da?:>
     
Wczytywanie...

Poleć forum