1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBReboot

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Akibo, Luty 5, 2010.

  1. Akibo

    Akibo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam czy powie mi ktoś jak wgrać do konsoli XBReboot(czy coś takiego) żeby uruchamiać gry z dysku bez płyty?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Dział hacking.
     
  4. rosolak100

    rosolak100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    a jest taki program przecieżi tak potrzeba płyty aby gra ruszyłam apotem to już czyta z hdd
     
  5. Akibo

    Akibo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do działu hacking niemam dostępu

    a co do drugiego:
    prawda ale niechce mi sie wkladac płyt
     
  6. rosolak100

    rosolak100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    z tego co się oriętuje to i tak musisz włożyc płyte bo grai tak Ci nie ruszy. Czy może się myle bo już sam nie wiem???
     
  7. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Mylisz się. Są specjalne (że tak powiem) "zamienniki oryginalnego dashboardu" zwane homebrew'em. Dzięki nim konsola zyskuje min. granie bez płytek w napędzie, obsługę dowolnego dysku o dowolnej pojemności...

    Jednak jest to bardzo skomplikowana sprawa - nawet trzeba mieć odpowiednią wersję dashboardu oryginalnego zanim zaczniesz się za to brać, bo w nowszych już się nie da wgrać...
     
  8. Akibo

    Akibo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam dobra wersje
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  10. ronin

    ronin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2007
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    skąd na allegro moga być nowe jaspery z wgranym xbrebootem ?
     
  11. manial

    manial Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bogatynia
    hmm moze wyszedł nowy xbreboot albo ktos sobie w kulki leci, ale dzisiaj tez szukalem oferty przeróbki i pytalem goscia, mowi ze bez problemu, dasha aktualizowalem przed kinektem :) nie pamietam kernela ;P
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie ma mozliwosci zrobienia jtaga na konsoli z dashem wyzszym jak 7371
     
Wczytywanie...

Poleć forum