1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbuc Sync nie działa. PILNE!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DJWieczko, Kwiecień 23, 2014.

  1. DJWieczko

    DJWieczko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, posiadam GTA V z tą starą aktualizacją i dowiedziałem się że dużo dodali nowości. Więc szukam czy można ściągnąć aktualizacje z internetu i znalazłem coś takiego jak XBUC. No to wpisuje grę, klikam DOWNLOAD i wyskakuje mi: "Nieznany protokół. Firefox nie jest w stanie otworzyć tego adresu, ponieważ protokół „xbucsync” nie jest przypisany do żadnego programu. Aby otworzyć ten adres, może być konieczna instalacja innego programu."
    Więc domyślam się, że nie mam tego programu więc klikam w kategorię na stronie "Sync" i pobieram program. Wszystko ładnie się zainstalowało a nagle wyskakuje komunikat: Nie można kontynuować. Aplikacja jest niewłaściwie sformatowana. Skontaktuj się z dostawcą aplikacji, aby uzyskać pomoc.
    Próbowałem wyłączać firewalla, antyvirusa i dalej to samo. Na stronie też ten błąd z nieznanym protokołem. Bardzo proszę o pomoc, jest to dla mnie ważne. Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Countach

    Countach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    50
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie lepiej ściągnąć aktualizację z XBL?
     
  4. DJWieczko

    DJWieczko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Lt 3.0 czy RGH?

    Tapnięte z mojej Z1
     
  6. DJWieczko

    DJWieczko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co to ma do rzeczy? LT 3.0
     
  7. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    To możesz spokojnie podłączyć konsolę do Internetu i pobrać.

    Tapnięte z mojej Z1
     
  8. DJWieczko

    DJWieczko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra pobrałem normalnie i przez pendrive wgrałem, a do neta nie będę podłączał bo boje się bana.
     
  9. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Czemu boisz się bana, skoro i tak nie podpinasz się do neta?

    Bycie offline, to banowanie samego siebie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum