1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XDG3- co i jak?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kielbas99, Październik 22, 2011.

  1. kielbas99

    kielbas99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Okolice Białegostoku
    Witam. Mam małe pytanie dotyczące XDG3. Czy posiadając napęd Hitachi z przeróbką 1.51 będę mógł odpalić gry właśnie z tym XDG3?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. banan47

    banan47 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dołączam się do pytania. Mam LiteON'a z softem LT+1.91 do tego czasu działały mi gry takie jak fifa 12 czy dead island. Wczoraj ściągnąłem Forza 4 nagrałem tak jak w tym temacie i po włożeniu płytki do napędu gra się nie uruchamia. Czy muszę mieć wgrany soft LT 2.0 żeby działały te nowe gry z XDG3 ?
     
  4. nehm

    nehm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Musicie mieć wgrane LT 2.0. Inaczej możecie zapomnieć o graniu w nowe gry z XDG3.
     
  5. roccogiani

    roccogiani Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. banan47

    banan47 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spoko, wielkie dzięki za szybką odpowiedź w poniedziałek wgrywam nowy soft :p
     
  7. kielbas99

    kielbas99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Okolice Białegostoku
    Super, a co do mojego pytania?
     
  8. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Też musisz mieć LT 2.0 Na całym forum pełno takich tematów!!!

    P.S A czy przypadkiem w dziale dla świeżaków nie pisze sie do 20postów a potem nie??
     
  9. nehm

    nehm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Ale problem w tym, że pod Hitachi nie ma jeszcze LT 2.0
     
  10. scesu

    scesu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie od kiedy jest przerobka na LT 2.0 bo ja przerabialem konsole w pazdzierniku i sam nie wiem na co. Oczywiscie robilem to dla syna sam nie jestem graczem
    pozdr
     
  11. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    3-4 pazdziernik pojawiło sie lt2.0
     
  12. scesu

    scesu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy samemu można wgrac LT 2.0 czy musze isc do gosci co mi przerobili konsole?
     
  13. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    wszystko masz na forum , wystarczy poszukać
     
  14. scesu

    scesu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzwonilem o przerobke na 2.0 i koles mi powiedzial ze lada dzien ma byc 3.0 wiec czekam
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. burzaa
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    502

Poleć forum