1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xdg3 na ihas 122 18B

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez juniorx91, Styczeń 22, 2016.

  1. juniorx91

    juniorx91 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2016
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Witam,może mnie ktoś poinstuować jak nagrać grę xdg3 na tym modelu nagrywarki? Kombinowalem juz z roznymi poradnikami,wgrywalem poprzez flash utility plik AL0S_PLATINUM DL.bin jak w ktoryms poradniku i wtedy moj naped nie widzi czystej plytki tak samo jak program burner max (medium not present)..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Co do twojej nagrywarki zaleca się wykonać cros-flash na model 524b i wgrać soft pod verbatimy. Na forum masz opis jak ustawić imgburn, zresztą nic dziwnego że nie widzi ci napęd plyty jak kombinuje się z softem pod platinum. Nie od dziś było pisane ze najlepsze płyty to verbatimy ale widać ze po co dać 4zl za płytę jak można dać 2 zł i tracić masę nerwów

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. juniorx91

    juniorx91 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2016
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Wlasciwie to dalem 6zl za plytke bo do tej pory nagrywalem xdg2 tylko na verbatimach za 6zl ;) Moglbys dac link do poradnika jak wgrac ten 'cros-flash na model 524b i wgrać soft pod verbatimy' ?
    Mam sie sugerowc tym poradnikiem http://xboxforum.pl/threads/jak-przerobic-ihas-124b-na-ihas-524b-i-ihas-224b-na-ihas-624b.68573/ ?
    Pobralem Ixtreme burner max i tam mam foldery z roznymi wersjami,wiec jesli mam naped 122 18b to mam wybrac folder iHAS524B-AL2A i wgrac plik iHAS-524B-AL2A-MKM001MKM003-final.bin po czym zrestartowac pc i postepowac wedle dalszej czesci instrukcji?
     
    Ostatnia edycja: Styczeń 22, 2016
  5. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Tak dokładnie tutaj masz wszystko jak na tacy postępueszj według tego poradnika. Następnie jak juz wykonasz cross-flash ściągasz imgburn oraz abgx i ustawiasz według poradnika na forum
    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
    Ostatnia edycja: Styczeń 22, 2016
  6. juniorx91

    juniorx91 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2016
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Dobra,dzięki a co do ustawien imgburna to maja byc te same jak przy nagrywaniu xdg2 czy cos sie jednak zmienia?
     
  7. juniorx91

    juniorx91 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2016
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Dobra zrobilem jak w poradniku po wlozeniu plytki verbatim pc ja widzi w img burn mam sie 873blabla i ustawilem imgburna wedlug tego tutka
    wyskoczylo cos online hyper ze powinno byc disabled i predkosc x4 najlepiej czy chce zmienic kliknalem ze nie chce i sie nagrywa,zobaczymy co z tego wyjdzie ;D
     
  8. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
  9. juniorx91

    juniorx91 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2016
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Nagrało mi się Kinect Star Wars i działa ;) Dzięki za pomoc.
     
  10. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Spoko :)

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. juniorx91

    juniorx91 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2016
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Kurde pobralem Gears of War 3 i Dragon Ball Z Kinect,nagralem 2 plytkina ustawieniach z filmiku ktory wstawialem wczesniej i gers of War 3 wywala blad poczas intro zeby porzetrzec plytke a DBZ nierozpoznawalny dysk.Kupilem nastepna plytke i nagrywalem jeszcze raz GoW3 na ust z tego tematu http://xboxforum.pl/threads/nagrywanie-gier-pod-lt-3-0.87388/ i tym razem nawet intro sie nie pokazuje tylko czarny ekran ;/
    w abx w obu przypadkach niby zadnych bledow nie pokazalo procz online features
     
  12. juniorx91

    juniorx91 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2016
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Witam,słyszałem,że jeśli nagrałem grę xdg2 na tej przerobionej ihas524b to teraz musze na nowo wgrywac flasha i dlatego ost 3 gry xdg3 nagraly sie blednie.Czyzby to byla prawda? Lepiej nie nagrywac xdg2 po wgrywaniu flasha 524?
     
  13. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Większej bzdury nie słyszałem nie musisz robić żadnego Flasha od nowa co do gier XGD2 spokojnie możesz je nagrywać dowolną nagrywarką np z laptopa osobiście sam tak nie raz robiłem

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
  14. juniorx91

    juniorx91 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2016
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Janów Lubelski
    To moze po prostu pobralem jakies lipne obrazy i dlatego 3ost plyty poszly do smieci ;d
    Pobieram teraz Red Dead Redemption xdg2 i Dragon Ball Z for Kinect inna wstawke i sproboje nagrac zobacyzmy co to bedzie ;d
     
Wczytywanie...

Poleć forum