1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xecuter CK3 Probe II

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez mentes, Luty 4, 2010.

  1. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    Witam wszystkich chciałbym wam przedstawić narzędzie do odczytu keya z nowych litków czyli v3.

    Urządzenie nazywa się Xecuter CK3 Probe II
    jeśli posiadamy to urządzenie to nic nie lutujemy w konsolo.

    Obrazek:

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    widać,u mnie tak samo.
     
  4. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    bardzo fajne jeszcze podaj stronkę gdzie można to kopic
     
  5. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    no to może niedługo wymyślą znów jakiś sposób jak samemu zrobić takiego speara ;)
     
  6. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
  7. kasiatuiteraz

    kasiatuiteraz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    znowu niepotrzebny wydatek. cos takiego mozna zrobic za 5zl :p
     
  9. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Klej przewodzący, pył aluminium i wikol czy inny tego typu :)
     
  10. sobektg

    sobektg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Panowie ma ktos namiary na jakis sklep w pl co oferuje go w swojej sprzedazy ??
     
  11. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Przeciez jest na allegro :)

    A wyzej podalem link do sklepu.
     
  12. sobektg

    sobektg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Wiem ze sa na allegro tylko ze ja potrzebuje samego PROBE V2 a na allegro wszyscy maja tylko komplety wraz z CK3 XECUTEREM a jesli chodzi o linki to chcialem nabyc w jakims sklepie w PL
     
  13. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Też się z tym obudziłem w czas...
    Na razie wygląda na to że nie będzie tego na allegro, a wypytałem wszystkich sprzedawców :/
     
  14. sobektg

    sobektg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    podobno maja byc w przyszlym tygodniu :)
     
  15. ZigUS

    ZigUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wg mnie szkoda pieniędzy na wampira, który zapewne będzie kosztował ok. 200zł, a sprawę można załatwić opornikiem za 10gr
     
  16. liroy_ek

    liroy_ek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ok widze że sporo osób wie jak zrobić takie coś samemu. Moglibyście podzielić się swoją wiedzą :) Na pewno sie przyda !!!
     
  17. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  18. liroy_ek

    liroy_ek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A to sie sprawdza w tych starszych litkach tez (chodzi mi o te co potrzebowaly speara I)??
     
  19. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Każdego litka zrobisz metodą MRA, tylko po co jak jest DVDKey32 i LO83info ;]
     
  20. Aviox

    Aviox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Jakby ktos chcial to od przyszlego piątku bede mial na sprzedarz wlasnie ww. sprzęt za 100 zł. Bede mial 3 sztuki, wszystko przez allegro.
     
Wczytywanie...

Poleć forum