1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xecuter x360usb pro

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez kamel12345, Marzec 22, 2011.

  1. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przypadkiem natknąłem się na coś takiego
    XECUTER X360USB PRO PREORDER NAJTANIEJ (1511711915) - Aukcje internetowe Allegro

    Wydaje mi się czy będzie możliwość instalacji firmware bez rozkręcania?
    Ktoś wie więcej na ten temat?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Konsole musisz rozkrecic, zeby wyciagnac naped. Przez to urzadzenie podlaczasz naped pod usb, a nie sata. Wygodne, ale nie oplaca sie za taka cene tego kupowac
     
  4. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli chciałbym samodzielnie przerobić napęd to wystarczy tylko to czy trzeba jeszcze coś dokupić?
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Po co ci to? To jest niepotrzebny bajer. Jedyne czego potrzebujesz to komputera z obługą SATA. Klucz zgrywasz pod Jungleflasher i wgrywasz zmodyfikowane firmware pod dosflasherem.
     
  6. edgorek

    edgorek Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2007
    Posty:
    173
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    Może kolega chce na lapku,więc wiesz.Jak ktoś nie ma stacjonarnego kompa to raczej sama wygoda. Zależy jaki napęd chcesz zrobić. Przy liteonie PMT hack mjusisz ogarnąć,wtedy obędzie się bez cięcia i lutowania ścieżek.
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    daj sobie na spokoj z tym.......zbędny gadżet.....
     
  8. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Jedyne co w tym fajne to, ze mozna robic flasha z dojazdem do klienta hehe
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tak i klękajcie przed klientami i proście o to zeby zrobili u was flash bo wy macie x360usb......proszę cię stary.......to jest łamzanie o klienta.....
     
  10. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Zapewne klient by wiedzial, ze ktos ma X360USB lol... Dla niego liczy sie, zeby dzialalo przy najmniejszym koszcie.

    A tak pizza na telefon to tez "lamzanie* o klienta"? Chodzi o wygode i jakby nie patrzec flash u klienta jest mniej przypalowy, bo przeciez to jest nielegalne i grozi za to 3 lata.


    *nie znam tego slowa
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  12. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    "Panie.. ja z gazowni do licznikow, o co sie rozchodzi?!" :D
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tak tak.....ja juz mialem raz psy na chacie.....dobrze że się wymixowałem z tego.....
     
  14. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ludzie!
    Mam iXtreme 1.51 i chce zaktualizować na LT+
    chodzi mi o to czy żeby zaktualizować muszę kupić jakieś pierdułki na allegro typu Xecuter czy się obejdzie bez żadnych
     
  15. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Nic nie poztrebujesz oprocz kabla sata i jungleflashera. Dajesz dummy from ixtreme i masz sczytany klucz. Nic nie musisz kupowac
     
  16. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dajcie link do poradnika
     
  17. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  18. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Znalazłem taką instrukcje do szczytywania klucza jeśli chcesz zaktualizować Firmware na nowsze i masz przerobiony już napęd w moim przypadku z iX 1.51 na LT+
    1. rozkladasz konsole.
    2. odlaczasz sata od napedu
    3. wlaczasz konsole, wysuwasz tacke
    4. wyciagasz kabel od zasilania
    5. wsuwasz tacke do polowy, podlaczasz zasilanie napedu
    6. podlaczasz naped kablem sata do pc
    7. w jungle flasher przechodzisz do zakladki dvdkey32, ustawiasz port sata
    8. klikasz dummy from ixtreme

    Jednego tu nie rozumiem mianowicie:
    W poradniku jaki widziałem (film) trzeba było wkładać jakieś igły do kabla i płytę w napędzie a tu nic nie pisze wtf?
     
Wczytywanie...

Poleć forum