1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xecuter x360usb pro

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tkid123, Marzec 31, 2011.

  1. tkid123

    tkid123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Natknąłem się na to urządonko przypadkowo na allegro XECUTER X360USB PRO BULK PREORDER NAJTANIEJ (1538136423) - Aukcje internetowe Allegro. Pisze, że jest kompatybilne ze slimami, więc mam rozumieć, że będzie się dało dzięki temu sflaschować slimka którego planuje kupić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak.
    Ale czy opłaca się to kupować tylko na jeden raz?
     
  4. tkid123

    tkid123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Chyba, że kupi to ktoś kto przerabia konsole i wystawi na allegro oferte przerobienia np za 80 zł. Ma to coś jeszcze jakieś inne funkcje oprócz przeróbki ?
     
  5. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Jest w nim szczoteczka do zębów i mały barek;p.
     
  6. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak.
    1.Jeżeli masz Lapka to bardzo ułatwia życie:).
    2.Jeżeli przerabiasz konsole innym to wystarczy ci Lapek, nie trzeba się z PC męczyć.
    3.Jeżeli masz zamiar faktycznie kupić tylko dla siebie(jak ja) musi to być zakup długo terminowy i uzasadniony.

    Pozdro.
     
  7. scythe2

    scythe2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, zamówiłem sobie X360USB Pro i do tego PROBE 3 za niedługo mi przyjdzie a moje pytanie brzmi czy Probe podłączam pod zasilanie konsoli czy muszę dodatkowo dokupić jeszcze CK3 Lite lub PRO (do liteona) Pozdrawiam
     
  8. Revok

    Revok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Odgrzewam temat i dołączam się do pytania scythe2.
     
  9. ekwador15

    ekwador15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ck3 pro lub ck3 lite potrzebne są, aby dać prąd napędowi z xboxa. mając PROBE 3 podpinasz z jednej strony do napędu xboxa, z drugiej strony pod ck3 lite lub pro. a samo ck3 lite podłączasz pod zasilacz od komputera i w ten sposób dajesz prąd napędowi od xboxa, który potrzebny jest przy przeróbce.
     
  10. Revok

    Revok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Dzięki za odpowiedź.
    A czy zasilanie można wziąć z konsoli pomijając CK3 Pro lub Lite?
    Lub skorzystać z tego CK?: Xecuter 360 Connectivity Kit - INFORMATION - Team Xecuter

    I czy w wyżej wymienionych przypadkach Probe V3 będzie działał poprawnie?
    Próbował ktoś w ten sposób?
     
Wczytywanie...

Poleć forum