1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xecuter xdrive 2-gi naped do x360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bilek27, Kwiecień 30, 2010.

  1. bilek27

    bilek27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam otoz mam takie pytanie ,kupilem zestaw xecuter xdrive czyli zewnetrzy naped dvd do xboxa360 (benq)..w swoim xboxie mam rowniez tej samej firmy naped.. chcialbym pzrerobic yten zewnetrzy naped i sflashowac go abym mogl na nim grac w kopie i moje pytania brzmia :

    1. wiem ze musz ewyciagnac klucz z mojego napedu iwsadzic go do tgo zewnetrznego ..tylko mam pytanie... jaki firmare wybrac do tego napedu jestem troche zakrecony poniewaz..kazdy mowi co innego..ten naped bedzie slozyl wylacznie do kopi gier offline...wiem z e niedawno wyszedl jakis nowy itreme Lt??? czy poprostu wgrac stary ixtreme 1.61...

    2.jaka jest roznica miedzy tymi flashami..
    3.co tojest ten steal patch w jakim flashu musze przerabiac nim gry??
    4 .jaki program sluzy do podmiany klucza napedu?

    wiem z etematy byly ale wszedzie jest tak napisane ze sie pogobilem ..bo ka\zdy mowi co innego..
    pozdr bilek
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. filemon1993

    filemon1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Na pisz na PW do Dextera on się tym zajmuje.:D
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    wybierz iXtreme LT 1.1
    na tym FW nie będziesz musiał nic przerabiać :D
    program DosFlash 1.8 i JungleFlasher 1.73
     
  5. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Aby nie zakladac nowego tematu chcialbym sie zapytac o dwa napedy w konsoli:

    1.Jest wogole mozliwe posiadanie 2 napedow (jeden do live i drugi do przerobionych gier)
    2.Czy trzeba cos modyfikowac (lutowac itp)
    3.Jesli jest to mozliwe to czy mozna dostac bana czy jest na 100% nie do wykrycia.
    4.Jak to dziala w praktyce ,ma ktos z was takie 2 napedy ?
     
  6. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Ja mam dwa napędy i na razie bana nie mam. Lutować nic nie trzeba ale należy pamiętać jak grasz na napędzie który ma ixtreme odłączyć kabel sieciowy aby nie wykryło przeróbki.
    Jak to działa: wewnętrzny napęd do oryginałów i grania online, zewnętrzny do "kopi zapasowych" i offline.

    a Ty to co Szwed ????
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Dlugin2
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    1113
  2. bit4you
    Odpowiedzi:
    34
    Wyświetleń:
    3935
  3. djzwierzac
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    154
  4. maxoff
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    207
  5. Shandtil
    Odpowiedzi:
    8
    Wyświetleń:
    560

Poleć forum