1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xell problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marian1992, Wrzesień 30, 2014.

  1. marian1992

    marian1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nysa
    Mam wyjątkowo trudnego xboxa za nic nie da mi pograć w forze horizon 2 :mad-new: Zrobiłem obraz nowego dasha, wrzuciłem na pena i podłączam, włączam xella i po załadowaniu wszystkiego biegają jakieś informacje po ekranie które się powtarzają i tak do us.anej śmierci, Próbowałem drugiego sposobu który mówi o zmianie nazwy obrazu i wrzuceniu pliku xenon.elf na pendriva i po załadowaniu się xell menu na końcu piszę executing i konsola się wyłacza, czekałem kilka minut bo może się zresetować musiała ale nic z tego jest cały czas czarny ekran telewizora po ponownym włączeniu konsoli na szczęscie działa ale jest ten sam dash co był, może ktoś znajdzie rozwiązanie bo męcze się z tym badziewiem od niedzieli
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marian1992

    marian1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nysa
    Nikt nic? nie mieliście tego problemu??
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Updflash.bin nazwa i wgra. Jesli nie to wgraj przez simple nand flasher
     
  5. marian1992

    marian1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nysa
    Próbowałem tak, ale cały czas biegają różne informacje po ekranie które się cały czas powtarzają, coś takiego jak przy instalowaniu starszych windowsów, czekałem parę minut i nic, kilka informacji powtarzających się w kółko looking for files on local media and tftp i pod tą informacją jest ip konsoli, packet send error i jeszcze kilka informacji które cały czas się zmieniają, a jak to wgrać przez simple nand flasher?? Bo w poradniku tego nie było
     
  6. marian1992

    marian1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nysa
    Patrzę teraz na różnych stronach angielskich że są problemy z wgrywaniem tego uaktualnienia do corony 4gb
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Do corony 4gb nie wgrasz pobierz simole nand flasher i normalnie z fsd Odpal
     
  8. marian1992

    marian1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nysa
    Ok zgrało mi ten nand i cpu key (miałem ten obraz z update też na penie) i co teraz? bo dalej mam 16203 dash
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Masz wgrac a nie zgrac
     
  10. marian1992

    marian1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nysa
    A jak się wgrywa? Bo odpaliłem simple nand flash z fsd i mogłem tylko nacisnąć x i to jest zgrywanie, sorry że tak się o wszystko dopytuję ale jestem w tym zielony konsolę mam od roku ale nigdy nic przy niej nie robiłem, tylko grałem dopiero problem przyszedł gdy chciałem forze horizon 2 odpalić i nie działała bo trzeba update dasha zrobić
     
  11. marian1992

    marian1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nysa
    Ok poradziłem sobie w końcu forza horizon 2 śmiga :tongue:
     
Wczytywanie...

Poleć forum