1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xenon 20 gb z lt 3.0

Temat na forum 'Wycena ofert' rozpoczęty przez bojan89, Kwiecień 22, 2015.

  1. bojan89

    bojan89 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W moim starym xie zaczyna padac naped (tzn padal juz od momentu gdy go kupilem), ale jak plyta nie jest porysowana to po 3-4 probach z reguly rusza (mowa o kopiach zapasowych). Konsola to xenon, w zestawie jest kabel component hd, kabel vga do monitora, bezprzewodowy pad i konsola z dyskiem 20gb. Czy ktokolwiek moze to kupic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Xenona? Chyba nikt :C
     
  4. bojan89

    bojan89 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    byl robiony w serwisie w styczniu 2009 i dziala w porzadku poza tym napedem, ktory zaczyna padac :p
     
  5. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Spytaj w muzeum może się zainteresują :)
     
  6. bojan89

    bojan89 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nastepnym razem jak bede sie chcial potadzic przemadrzalego i do tego nie potrafiacego odpowiedziec na pytanie osla to zglosze sie do Ciebie :)
     
  7. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Nie czaje skąd w tobie tyle jadu... ktos sobie żarty robi bo ta konsola na prawdę jest nic nie warta i nikt przy zdrowych zmyslach od Ciebie jej nie kupi... no chyba ze za 50zl ;)
     
  8. bojan89

    bojan89 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja wiem, ze to jest kupa zlomu, ale gdyby nie naped to bylaby to calkiem sprawna konsola, a ze nie mam w okolicy fachowca od tego to nie mam mozliwosci nawet sprawdzenia ile by to wynioslo
    pytalem sie normalnie i oczekiwalem normalnej odpowiedzi, to chyba normalne co?
     
  9. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Dla tego Ci napisałem ze nikt tego nie kupi... a wymiana lasera to koszt rzędu 50zl...
     
  10. bojan89

    bojan89 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    laser byl montowany w 2013 roku, org microsoftu i byla sporadycznie uzywana od tego czasu, a przez ostatnie pol roku w ogole nie wlaczana, wiec czy to na pewno laser?
     
  11. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Może to tez byc wina mostka ale lepiej zeby na ten temat wypowiedzieli się fachowcy z forum.
     
  12. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    zrób zdjęcie wtyczki zasilania albo jak masz możiwość rozkręcenia to zrób fotkę bebechow bo może wymienili płytę główną - zależy o było powodem serwisowania.
     
  13. bojan89

    bojan89 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wtyczka to xenon(sprawdzilem w necie), a zdjecia bebechow nie podrzuce, bo dwa dni temu rozkrecalem z bratem metoda chalupnicza, zeby przeczyscic sprezarka i troche zbrzydla obudowa :D

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  14. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przeczyścić laser i podkręcić moc lasera poczyta troszkę płyty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum