1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xenon czy Falcon

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yugo, Sierpień 26, 2010.

  1. yugo

    yugo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    Witam :D

    Dobra , mój X360 ma datę produkcji 2006-04-18 ( co dziwne 18 kwietnia obchodzę urodziny , więc konsola też się urodziła 18 kwietnia tylko innego roku :D) , więc zawsze myślałem , że to Xenon.

    I tak grałem i cisnąłem w niego :D
    Aż tu wczoraj się bliżej przyjrzałem zasilaczowi - 175w ;o

    Patrzę potem na wtyczkę zasilania konsoli (koncowki.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl tak jak tutaj) i mam Falcona :D

    Konsolę kupiłem 1,5 roku temu na Allegro , i sam myślałem ,że to Xenon ;>
    A jednak Falcon , tylko że w obudowie (i naklejce więc) Xenona :p

    Czy to naprawdę możliwe :>?

    //HoFi:
    -Zakaz zakładania tematów przez ''Użytkowników'' w dziale dla ''Świeżaków(do 20postów)''! następny taki temat i warn !!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wibrator

    wibrator Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jeśli płyta główna posiada hdmi to jest falcon a jeśli nie to xenon i zephyr nie posiadają hdmi ;]
     
  4. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jest jeszcze opus (która wracał z serwisu w ramach naprawy) - bebchy falcona minus hdmi :D
     
  5. yugo

    yugo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    To mam Opusa , bo koncowki.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl na tej fotce mam wtyczkę nr2 czyli Opus/Falcon

    :D hehe no to git , teraz pykam jeszcze z większą prędkością :D

    Będe mieć jeszcze takie małe PS.
    Jak wyciągnąć klucz napędu?
    Mam ixtreme 1.6.1 i słyszałem , że jest opcja Dummy from ixtreme ,jak to zrobić?
     
  6. wibrator

    wibrator Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ponoć zasiłka 175V pasuje do każdego uniwersalna niby zdaje mi się że jest xenon albo zephyr :}
    jedynie jak się dowiesz to rozebrać konsole ;}
     
  7. wibrator

    wibrator Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przypomina mi się że ktoś kiedyś sprzedawał z rodem arcade bez hdmi 0003 z 175V zasilaczem :} a co dziwne zephyra nie możesz mieć bo zephyr ma 85V czy xenon jak mój stary :}
     
  8. yugo

    yugo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    dlatego mówię , że mam opusa ;>
     
  9. wibrator

    wibrator Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Temat do zamknięcia
    i tak prędzej czy póżniej padnie na roda :}
    bo konsola pochodzi z serwisów ms ;]
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tylko miałbyś wtedy zasilacz 203W, tylko konsola po serwisie by była jako opus. Co nie widzisz czy masz hdmi? Masz hdmi to masz falcona w innym wypadku opus
     
  11. yugo

    yugo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    Napisałem już parę postów wyżej że mam Opusa ;>
    HDMI nie ma , to już zauważyłem dawno.
     
Wczytywanie...

Poleć forum