1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xenon ? jasper ? falcon ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kuubi12, Lipiec 8, 2010.

  1. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak to sprawdzic? nie wiem z ktorego jest roku .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a i jeszcze jedna sprawa.
    czemu np shift i ojciec chrzestny 2 mi dziala ZNAKOMICIE , nie tnie sie nic , a GTA IV czysciutka plyta , albo sie wgl nie wlaczy albo zacina sie i wywalal blad zeby przetrzec sciereczka...
     
  4. daniel12949

    daniel12949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Stalowa Wola
    to gta orginalna czy pirat?
     
  5. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    to sprawdz z ktorego jest roku, ewentualnie zobacz jaki ma zasilacz.
    Widocznie cos nie tak z plyta GTA, moze zle nagrana albo plyta (jakosciowo) jest marna
     
  6. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Z tyłu konsoli masz datę. (Nad wejściem od 'obrazu')
     
  7. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
  8. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  10. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    26 LIPCA 2008 czyli jasper?
     
  11. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak samo nagralem SKATE 3 na verbatima wave 2 , i nie działa na 1.5 ;( pisze odtworz DVD :D kumpel mi powiedzial zeby zaaktualizowal soft do 1.6 . ale jak ??? :( na gieldzie mi to zrobia ale teraz zbytnio kasy niemam
     
  12. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    niestety nie.
    jest to Falcon
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    niemozliwe zebys mial zasilacz 175w i wejscie od zephyra - wtyk od zasilacza nie pasuje. Sprawdz dokladnie.

    kuubi12 - masz falcona.
     
  14. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    pasuje, przeciez w wtyku od zasilacza sa akurat w tym miejscu przerwy i wszystko gra, pisalem juz temat na tym forum i wyszlo ze to jakas dziwna sprawa jest
     
  15. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    niepasuje. gniazdo xenon/zephyr ma bolec po srodku wiec zasilacz od falcona pasowac nie bedzie. daj zdjecie wtyczki zasilacza.
     
  16. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeef
     
  17. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aa co lepsze? falcon czy jasper? jak zaakutalizowac soft? i czemu jak mam pirata gta IV i gram to raz moge grac ok 30min raz 5min po czym sie zatnie ;( i psize zeby przetrzec..
     
  18. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    najlepszy jasper, w artykulach masz jak zaktualizowac soft w liteonie, w innych napedach robisz po prostu zwykly flash. a co do gta to masz slaba nagrywarke albo laser w konsoli.
     
  20. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Albo do **** jakościowo płyta (najlepsze są Verbatimy).
     
  21. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam verbatima . jak sprawdzic jaki naped ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum