1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xenon---Jasper

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawidos171, Styczeń 8, 2011.

  1. dawidos171

    dawidos171 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam do was pytanie czy da się wymienić płyte z xenona na jaspera ?? i jezeli tak to sie zmieszcze w 450 pln ?? prosze jest to wazne

    Z gOry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    jest to mozliwe ale sie nie opyla kup nowa konsole
     
  4. dawidos171

    dawidos171 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ile by to kosztowalo ??
     
  5. dawidos171

    dawidos171 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ej masz gg jak tak wez daj to ci powiem dokladnie co i jak ok fannadii
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Oudowa też nie pasuje więc to już jest cała konsola:p
     
  7. dawidos171

    dawidos171 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    obodowe mam z hdmi
    ale chodzi mi o to czy sie zmieszcze w 450 pln ??
     
  8. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    a skad mamy wiedziec ile kosztuje microsoft nie sprzedaje samych plyt tylko kompletne zestawy
    wiec jak cos sie pojawia na rynku to tylko wyjete z innej konsoli
    czego nikt w wypadku jaspera pewnie nie robi bo po co ?
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    kup lepiej samą konsolę gdzieś na allegro a tą co masz sprzedaj na części to jeszcze parę groszy się zwróci....
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    za 450zl dorwiesz arcade jspera full kompolet.
     
  11. Wonex

    Wonex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Kolega powyżej ma rację po co się bawić w elektronikę , sprzedaj tamte x pudełko i wymień na lepszy sprzęt. Po co ty chcesz robić pod górkę sobie jak możesz wyrwać konsolkę za 450 złotych.
     
  12. dawidos171

    dawidos171 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ej a mozecie dac mi link do tej konsolki arcade jasper jtg ????????
     
  13. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No weź nie bądź bezczelny.;)Wejdź na allegro i sobie poszukaj.;)

    Pozdro.;]
     
  14. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź

    może najlepiej daj nam kase a my Ci poszukamy na Allegro, wynegocjujemy dobrą cene, kupimy i zamówimy do domu?

    trochę samodzielności....

    za 450 zł spokojnie kupisz samego jaspera arcade, a tamtego sprzedaj komuś i tyle.
     

Poleć forum