1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xenon jtag.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Sauron24, Sierpień 29, 2011.

  1. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pyli sie kupowac xenona z jtagiem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djmaxnew

    djmaxnew Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    się nie pyli bo teraz wszystkie xboxy mogą mieć jtaga a xenon to gówno które ci padnie po miesiącu
     
  4. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wszystkie moga miec jtaga ? od kiedy ?
     
  5. djmaxnew

    djmaxnew Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    od wczoraj pisz na pw jak byś chciał tanio załatwiam :) i to na wszystkie konsole slim itp
     
  6. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No właśnie zauważyłem na forum. ;D

    Cos musze ogarnac w tym temacie.
     
  7. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Nie wszystkie, tylko nieliczne ze starszym softem. Nie wprowadzaj w błąd.
     
  8. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  9. djmaxnew

    djmaxnew Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @Apacer bez urazy ale idiota jesteś który nie śledzi wiadomości

    // Obrażanie użytkownika poleciał WARN!!! Następny będzie BAN za takie wykroczenie!

    #jakubkameleon
     
  10. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    apacerr - jemu chodzi o Reset Glitch Hack

    Nie wszystkie modele działają z RGH. Na modelach Xenon nieda się zrobić RGH ze względu na chip ANA (RGH smiga na HANA), a i narazie Falcon nieda się, gdyż autor niemiał tego modelu to stestowania ;p, lecz zapewnie zaniedługo wyjdzie i na falcona :)

    a JTAG śmiga tylko na konsolach z datą produkcji przed 20 czerwca 2009 i dashem max. 7371.


    btw. djmax - sory ale pisze do adminów bo k!@#$ wszędzie musisz wcisnąć ten swój spam.
     
  11. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To wiem, akurat to przeczytalem, ze na xenonach nie dziala. ;D

    Ale plan zeby kupic sobie jaspera z uszkodzonym napedem i na to RGH wgrac.
     
  12. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  13. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Inne pytanko przyłaczam sie do tematu

    czy na konsoli z RODEM da się zrobic JTAG? (bedzie to reset gitch czyli Jtagv2

    Pozdrawiam
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No.da sie.zrobic jtag, tylko to dalej bedzie konsola z rodem. Rgh na xenona jeszcze nie, ma.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  15. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    będe robił rgh na falconie ,dzieki

    KV sie przyda
     
  16. Auto

    Auto Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Jeźeli tobie się uda tego JTAGA zrobić to przyjadę do ciebie nie na LT+ 1.91 tylko na JTAGA :)
     
  17. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Zwykłe JTAGI z southbridge już robiłem,tutaj tylko trzeba cmod zrobić i wmontować ,wiecej info jak chcesz to juz na PW
     
  18. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie wiem czy na falcone smiga, autor napisal ze nie testowal

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  19. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    zephyr,falcon i 3 jaspery + trinity (slim)
     
  20. RasQba

    RasQba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Podobno nie działa jeszcze na falconie.
    Po 2 nie ma co sie bawic w tego c-moda bo juz jest zapowiedziane od xecutor dodatek do nand-x umozliwiajacy łatwiutko reset glitch hacka.
     
  21. ronni92

    ronni92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To nie będzie w ogóle możliwości JTAGu na xenonie ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum