1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xenon spoof hitachi 3120l na Benq vad 6038

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sergio19-90, Lipiec 16, 2013.

  1. sergio19-90

    sergio19-90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak w temacie czy uda mi się zamienić napęd z xenona org hitachi 3120l na benq vad 6038 z lt 3.0, bo hitachi to juz tylko 2.0 lt to max , podobno będzie problem z xgd3 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    A czemu chcesz wymienić?

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. sergio19-90

    sergio19-90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo do hitachi jest tylko lt 2.0 a ja chciałbym mieć lt 3.0 skoro napęd lezy w szufladzie
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ale na hitachi na lt 2.0 dziala wszystko, nie trzeba miec 3.0
     
  6. sergio19-90

    sergio19-90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    okej ,czyli jak mam troche gier nagranych ,fifa 13 ,metro last L. , odpalą się na tym lt 2.0? czy musze dograywać te topologie do obrazu gry ?
     
  7. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie trzeba dogrywać topologii w przypadku napędów Samsung/Hitachi. Przy Hitachi gry XGD3 muszą być nagrane na nagrywarce iHAS z wgranym iXtreme BurnerMax.
     
  8. sergio19-90

    sergio19-90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a te gry które miałem nagrane są zwykła nagrywarką ,to one nie odpalą ?
     
  9. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  10. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1284
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Koledzy już Ci wytłumaczyli że nie musisz zmieniać ale gdybyś jednak kiedyś chciał zmienić to tzw. SPOOF już nie potrzebny...
    Wystarczy że wyciągniesz key'a z Hitachi i wgrasz go w FW dla Benq
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    I nie będą mu działać gry xgd3. Wiec musi zostać przy swoim.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum