1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xenon

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez krakus17, Styczeń 30, 2015.

  1. krakus17

    krakus17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy opłaca się kupić od sąsiada konsole z płytą prawdopodobnie xeon bo nie ma hdmi jest z 2005 i ma jtag. oraz drugie pytanie czy da się na jtaga wgrać najnowszy dashboard do uruchamiania gier. bo z tego co czytałem y zrobić jtag trzeba mieć starą wersję dasha ;x
    dodam że chodzi o xbox 360, za cene 250 zl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Chyba xenon. Nawet tego nie dotykaj, pochodzi z 3 dni max tydzień i złapie RRoD'a...
     
  4. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    [​IMG]

    Tak jak mówi Seth xenon

    Nie opłaca się chyba że za piwo

    Wysłane z mojego HTC One max
     
  5. krakus17

    krakus17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak możliwe :) kiedyś miałem jaspera i nie miałem z nim problemów to jest troszkę starsza konstrukcja. dodam ze ma dysk 20 gb

    ok dzięki :)
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Styczeń 30, 2015
  6. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Mając Jaspera miałeś najlepszą wersje X360 :).

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  7. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    A mając xenona będziesz miał najgorszą
     
Wczytywanie...

Poleć forum