1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XexMenu nie widzi dysku konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mario74, Wrzesień 27, 2012.

  1. mario74

    mario74 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Hanysland
    witam mam taki problem jak odpalę xexmenu z podpiętą pamięcią USB to nie widzi mi dysku konsoli i nie mogę nic kopiować na dysk ma ktoś jakiś pomysł co jest nie tak w fsd kopiowanie działa oki z góry dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Pamięć musi być zformatowana w systemie FAT32, inaczej konsola nie będzie jej widzieć
     
  4. mario74

    mario74 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Hanysland
    chyba źle napisałem

    1 odpalam xexmenu bez podpiętej pamięci usb xex widzi dysk konsoli
    2 odpalam xexmenu wpinam pamięć usb jest na fat32 nie widzi dysku konsoli widzi tylko pamięć usb
    teraz chyba jaśniej napisałem :smug:
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    dysk w obudowie czy zewnętrzny ?
    jeśli zewnętrzny to będzie wyświetlać jako USB
     
  6. mario74

    mario74 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Hanysland
    dysk w obudowie konsoli
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    no to sprawdź czy to USB co Ci się wyświetla nie jest tym dyskiem
     
  8. mario74

    mario74 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Hanysland
    nie nie jest bo dysk konsoli wyświetla mi jako hdd1 a pamięc jak podepnę to jako usb ale jak są razem podpięte to widzi tylko pamięć usb dysku konsoli wewnętrznego nie widzi nie wiem może coś w ustawieniach fsd albo launch ini nie mam pojęcia wklejam ustawienia launch ini
    i co nikt nie ma pomysłu co jest nie tak

    Info Mam pomysł. Przeczytaj regulamin


    Alert Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edycji

     
  9. KmP

    KmP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    odświeżę temat ponieważ mam identyczny problem i nie potrafię go rozwiązać.
     
  10. Pawel9215

    Pawel9215 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    84
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    każdy tak ma, jest wyświetlana tylko 1 pamięć, ta z której odpalasz xex menu,

    @
    lepiej korzystać z FSD
     
    1 osoba to lubi.
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    i mozna zmieniac pomiedzy
     
  12. Pawel9215

    Pawel9215 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    84
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie wiem dlaczego nie korzystacie z FSD? tylko archaiczne xex menu?
    normalnym użytkownikom powinno fsd spokojnie wystarczyć tym bardziej, że jest masę nakładek na freestyledasha (fsd)
     
Wczytywanie...

Poleć forum