1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XexMenu update

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Yogrand, Październik 18, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Yogrand

    Yogrand Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    chciałbym zrobić update Xexmenu i poszukuje najnowszej wersji.
    Mam jeszcze jedno pytanie czy moge je akualizować usuwając folder Code9999 bodajże i kopiować w jego miejsce ten nowy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3488
    Polubienia:
    1244
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. Yogrand

    Yogrand Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak na xexmenu otworzyć wewnętrzny dysk xboxa bo mam hdd i flash tylko.
     
  5. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3488
    Polubienia:
    1244
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Klikasz LB aż będziesz w dyskach wtedy krzyżakiem przepłacasz się pomiędzy nimi.
     
  6. Yogrand

    Yogrand Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ten sposób mi jednak nie działa.
    Prosiłbym jeszcze link do najnowszego xexmenu.
     
  7. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3488
    Polubienia:
    1244
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Co nie działa ? Jak ci się pokaże z lewej czy prawej strony HDD to jesteś na dysku Xbox'a, przy przełączaniu krzyżakiem powinno się zmieniać na Flash, HDD, HDDx/HDD1/USB1... -opcjonalnie.

    Ostatnia stabilna wersja to 1.2 Google nie gryzie ;)

    Na partycji Xbox'a masz katalogi Content a w nich pliki wirtualnej partycji. Cache i opcjonalnie zależy czy masz emulator Compatybiles.
     
  8. Yogrand

    Yogrand Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Źle to napisałem gdy przełączam mam do wyboru TYLKO HDD1 i flash.
    Potrzebne mi to jest do aktualizacji FSD
     
  9. Yogrand

    Yogrand Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proszę moderatora o zamknięcie
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum