1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XeXMenu v1.1

Temat na forum 'Homebrew' rozpoczęty przez brattanek, Styczeń 27, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1353
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    XeXMenu v1.1

    [​IMG]

    NFO:
    What\'s new/fixed:
    Added HFS+ drive support
    Added ip adress information to the configuration menu
    Added skin loading verify routine to output errors on the screen while starting XeXmenu
    Added some user skins
    Improved ftp upload speed
    Loads nxebg.dds and icon.dds even if nxeart isn\'t present
    Some other bugs fixed

    Install:
    LIVE) Copy the C0DE9999 folder to
    HDD1:/Partition3/Content/0000000000000000/

    ... or use the XEX version


    FTP) To prevent the Xbox from connecting to Xbox Live you can set up your
    network as follows

    - Use an IP adress outside your routers DHCP IP pool
    If your router use 192.168.1.100-200 for DHCP you could use 192.168.1.210
    - Set up your computers IP as gateway.

    The XBox should be able to connect to your computer now but won't get
    access to the internet.

    If you have a second NIC just make a direct connection to be sure

    Use xbox:xbox@ip:21 to connect

    Kod:
    http://www.mediafire.com/?ydglniwzymm
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ps19

    ps19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a właściwie co to jest i do czego ?
     
  4. mkaminski007

    mkaminski007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Program na Xboxa360 pozwalajacy odpalac gry calkowicie z dysku twardego
     
  5. livingfear

    livingfear Guest

    jak to sie instaluje w xboxie?
    Jakieś szczegóły proszę.
     
  6. loopez

    loopez V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    DC
    musisz miec odpowiedni dashboard w odpowiedniej wersji :)
     
  7. livingfear

    livingfear Guest

    mam najnowszy i co potem mam robić?
    rozumiem,czyli to nie dla mnie.Mam starszą konsole.
     
  8. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1353
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
  9. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Ja mam pytanie
    aktualizacja ze starego dasha na nxe jaki przynosi kernel
    juz po aktualizacji na nxe kolejna aktualizacja bodajze wprowadzajaca games on damned jaki daje kernel
    mam nadzieje ze dobrze sformuowalem ptanie
     
  10. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Zrobiłes update to wejdż do ust konsoli/sysytem info i tam masz pokazana wersję. Niezrobiłeś jeszcze updatu, to nie rób jeżeli chcesz miec xbr'a.
     
  11. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    No właśnie ta konsola złapała E74 i nie mam jak sprawdzić dlatego pytam
     
  12. marian1270

    marian1270 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam nxe w wersji 2.0.8955.0
    to mogę to wgrać ?
     
  13. daardevil

    daardevil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mszczonów
    Nie :eek:
     
  14. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Panowie sorry za spam ale przy nxe w wersji 2.0.8507.0 da rade to wgrać ??
     
  15. loopez

    loopez V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    DC
    Tylko 7xxxx
     
  16. liroy_ek

    liroy_ek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jest wogóle jakaś strona tego programu żeby obczaić kiedy będzie można wgrać xexmenu na 8955 ??
     
  17. Tuminure

    Tuminure Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Xexmenu możesz wgrać sobie na każdego x'a problem tkwi w tym, że nie odpalisz tego programu. Co do pytania, kiedy będzie to możliwe... w taki sposób jak obecnie, to nigdy. Jeżeli ktoś znajdzie metodę na odpalenie xexloadera to wtedy można liczyć na poprawne działanie.
     
  18. piotrek10h

    piotrek10h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stary Sącz
    noo przydało by się na zbanowanej konsolce .
     
  19. liroy_ek

    liroy_ek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Troszke lipnie zrobili ten program :/ tzn nie mowie ze jest do **** bo jest bardzo dobry tylko chodzi mi o to że nie chodzi pod 8955 :/ Wydaje mi sie ze spoooroo uzytkowników aktualizowala dasha i po fakcie zczaili że jest możliwość tylko pod 7*** strasznie mnie to zdenerwowalo :/ Mam nadzieje ze jak najszybciej to poprawią ;)
     
  20. roth

    roth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    liroy_ek jak skonczysz gimnazjum, nauczysz sie czytać, opanujesz podstawy logicznego myślenia to przestaniesz się ośmieszać na forum.
     
  21. Egooo

    Egooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2008
    Posty:
    293
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wagrowiec
    Dokładnie nie chciałem pojechać za bardzo ale kolega już wszystko zobrazował heheh
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum