1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xfps/maxshooter do xbox 360

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez xbox360wojtek, Listopad 15, 2009.

  1. xbox360wojtek

    xbox360wojtek Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    .
    Mam zamiar kupić i przekonać się jak się na tym gra, jak kiepsko to po prostu to sprzedam. Teraz moje takie pytanie czy będę mógł skonfigurować to urządzenie padem bezprzewodowym z kablem ładującym ???
    Proszę o nie pisanie, że to syf i w ogóle, nie będę na tym grał przez neta bo nie mam zamiaru podłączać xboxa do neta.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie wymagany jest pad przewodowy !
     
  4. p0is0n

    p0is0n Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mrągowo
    Jak mozesz to napisz jakie wrazenia.
    Tez sie zastanawiem na kupnem tego urzadzonka, bo niestety, dla mnie gra w shootery typu COD jest nie do ogarniecia na padzie... ;)
     
  5. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. Rysiek15

    Rysiek15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Strzyżów
    Przyłączam się do tematu można tym kablem play&charge skonfigurować ?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wbijcie sobie ludzie do glowy ze ten kabel jest tylko do ladowania i do niczego wiecej!
     
Wczytywanie...

Poleć forum